МФК Кремінь - 24-09-2012, 11:09 - sasa 176

Далі – без \”Кременя\”!

Далі – без \”Кременя\”!

Фортуна виявилася на боці «Ниви», яка і пройшла в 1/8 фіналу.

«Кремінь» (Кременчук) – «Нива» (Тернопіль) 0:2
Кабанов 8, Войтович 30-пен.
Кремінь: Олійник (Прокоп 25), Буличов, Бацула (Тининик 46), Шевченко, Пасічниченко, Кругляк, Барба (Гордієнко 57), Волга, Івлєв, Слабишев, Кунєв.
Нива: Новак, Гребинський, Лазорик, Ливицький, Листопад (Маткевич 60), Яневич, Войтович, Януш (Шляховий 89), Швець, Кабанов, Кушка (Лакуста 76).
23 вересня. Кременчук. Стадіон «Кремінь-Арена». +22. 1500 глядачів.

 

Перед матчем ніхто з вболівальників «Кременя» не сумнівався в перемозі своєї команди, вважаючи «Ниву» абсолютно прохідним суперником. Але, як показала гра, це виявилося далеко не так і «Кремінь» поступився добротній і добре укомплектованої команді.

Хоча хто знає, як повернулася гра, якщо б рахунок у матчі вдалося відкрити на 6-й хвилині Вадиму Барба, але його удар заблокував захисник. Через дві хвилини гості провели класичну атаку флангом, яка закінчилася точним навісом на Тараса Кабанова і форвард «Ниви» не залишив шансів Андрію Олійнику. Форвард, який забивав у свій час в Прем\’єр-Лізі за «Карпати», «Металург» (Запоріжжя), «Волинь», «Олександрію» підтвердив свій клас, коли захисники «Кременя» залишили його одного в штрафній.

 

Далі трапився неприємний для «Кременя» момент, коли травму, як кажуть на рівному місці, отримав капітан Андрій Олійник, невдало приземлившись в одному з епізодів. У кубку, коли замін всього три, використовувати в якості вимушеної заміни воротаря, та ще й так рано, це вже великий мінус в подальших тактичних діях. На 29-й хвилині досвід Кабанова допоміг «Ниві» і вдруге. Тарас грамотно підставився під молодого і гарячого Андрія Бацулу і був збитий останнім на куті штрафного. Пенальті реалізував Войтович, Прокоп вгадав напрямок удару, але не зміг дотягнутися до м\’яча. Це був уже майже нокаут з боку гостей, від якого «Кременю» було зовсім нелегко оговтатися, хоч для цього й залишалося ще багато ігрового часу, – повідомляє прес-служба МФК \”Кремінь\”.

Погода