Стрічка новин - 24-11-2020, 03:11 - admin 2860

Де грати українцям: найкращі покерні руми

Де грати українцям: найкращі покерні руми

Гра в покер стала одною з найпопулярніших в світі. В Україні цю гру також обожнюють. Зараз розглянемо найпопулярніші покер-руми, які добре зарекомендували себе на національному ринку.

PokerMatch

Для українських гравців працює на ринку уже чотири роки. Для новачків дає 12 видів бонусів.

Гравці з невеликим банкроллом можуть кваліфікуватись в масштабних турнірах, в яких можна виграти мільйони гривень. Покер-рум Pokermatch дарує гравцям багато акцій для новачків, і учасників, які не можуть внести великі суми грошей. Вартість найдешевшої гри становить 2 копійки!

Є можливість заробити навіть на китайському покері!

На цій платформі можна грати і офлайн. Відігратися можна і в «лайві» на українських і закордонних командах.

Платформа дозволяє грати в гривні і вносити депозити в доларах та євро. Мінімальна сума внеску – 1 гривня, виводу – 250 грн. Максимальний внесок у турніри 1100 гривень. Ліміт гравців онлайн – 5000. Рейкбек вищий, ніж в інших покер-румах – становить до 40%. Є мобільний додаток зі зручним інтерфейсом. Спірні питання допоможе вирішити служба підтримки, яка працює цілодобово.

Головні «плюси» покер-руму:

  • валюта гри – гривня;
  • новачки отримують аж 12 видів бонусів;
  • постійні акції для всіх гравців;
  • турнірни з високими гарантіями.

PokerStars

Займає на ринку України та країн СНГ позицію лідера. Головний плюс даного покер-руму – значні призові фонди та велика кількість турнірів. Під час великих покерних серій іноді призовий фонд може становити мільйони долларів. Амбітні гравці мають можливість приймати участь в «живих» турнірах.

Але, новачкам тут робити нічого – їх тут не дуже хочуть бачити, так як відсутні бездепозитні бонуси, та мало фріролів. Також, в цьому покер-румі дуже сильні гравці, що не дає початківцям можливості заробити.

Тим не менш, в PokerStars є багато ігор та лімітів. Серед конкурентів софт покер-рум є найякіснішим.

Валюти гри – доллар та євро. Максимальна кількість гравців в день – 55 000. Мінімальна сума депозиту – 5 долл, виводу – 100 долларів. Є мобільний додаток для IOS та Android.

Переваги покер-руму:

  • високі призові фонди;
  • широкий вибір ігор та лімітів;
  • великий досвід на ринку – 15 років.

PartyPoker

Ця компанія працює на світовому ринку з 2001 року. По цій причині, йому довірять граці не тільки в Україні, але і закордоном.

В основному, в PartyPoker можна заробляти на багатостолових турнірах. Грати можна в ігри з депозитом від 1 центу до 400 долларів. Навідміну від інших румів, можна грати в «швидкий» покер. Постійним гравцям рум дарує багато бонусів. Новачкам – набагато менше. Тут можна використовувати покерні трекери, що навідміну від інших румів можливо.

Ще одна перевага PartyPoker – великі турніри, де можна виграти до кілька мільйонів долларів. Але і внесок на такі ігри становить коло 25 000 долларів. На недорогі турніри, мінімум, що можна внести – це 22 центи.

Гра проходить тільки в американських долларах. Максимальна кількість онлайн-гравців – 10 тисяч.

Мінімум, який можна внести і вивести з особистого кабінету – 10 долларів. Гравці, в основному, вище середнього рівня. Є мобільний додаток на будь-яку операційну систему для смартфона.

«Плюси» покер-руму:

  • турнірна сітка досить велика;
  • невеликі суми внесків та виводу;
  • можна використовувати покерні трекери.

888poker

Цей рум – просто винахід для тих, хто тільки почав грати в покер онлайн! Відразу, покер-рум надає бонус 88 долларів, що є одною із найбільших сум в серед українських платформ. Кошти розподіляються частинами на день. Також, гравцю дається багато безкоштовних ролів.

Щоденно платформа організовує турніри для гравців різних рівнів майстерності. Внесок в гру може становити 1 цент. Завдяки сателітам, можна вийти на дорогі турніри.

Ліміт банк-ролу на кеш-ігри становить від 1 центу до 1000 долларів.

Гра проходить в валюті американський доллар. Ліміт гравців – 8000. Мінімальна сума депозиту та кеш-ауту – 10 доларів. Мобільний додаток: IOS та Android.

Переваги:

  • бездепозитний бонус;
  • багато фріролів і недорогих турнірів;
  • можна переводити кошти онлайн, між учасниками.

GGПокерок

Цей покер-рум належить аійській мережі GGnetwork, тому тільки зараз починає завойовувати ринок Європи. По цій причині, новачкам дарується 1000 доларів бездепозитного бонусу. Ця сума розподіляється частинами на 180 днів, та її можна отримати у вигляді рейбеку. Для гравців є багато бонусів та різноманітних акцій.

Покер-рум GGПокерок дає можливість взяти участь в турнірах різних діапазонів. Оскільки багато покеристів з Азії, поле гравців досить слабке.

Валюта гри – американський доллар. Мінімально можна ввести і вивести – 10 долларів. Ліміт на онлайн-гравців – 15 000. Є два види мобільних додатків: для IOS та Android.

Переваги покер-руму:

  • на перший депозит дається велика сума бонусу;
  • слабке поле гравців;
  • багато недорогих турнірів.
Погода