Стрічка новин - 23-02-2016, 07:02 - sasa 214

Де комфортно подивитися матч Динамо – Манчестер Сіті

Де комфортно подивитися матч Динамо – Манчестер Сіті

У середу, 24 лютого, о 21:30 телеканали \”Україна\” і \”Футбол 2\” покажуть протистояння української та англійської команд на стадії 1/8 Ліги чемпіонів УЄФА.

Перша з двох зустрічей \”Динамо\” і \”Манчестер Сіті\” відбудеться вже в середу, 
24 лютого. Обидва клуби продовжують акуратно відпускати компліменти в бік суперника, тренерські штаби впроваджують свою тактику на гру, пояснюючи гравцям їх завдання, а глядач затамував подих – і видихне лише зі стартовим свистком.

Головний арбітр матчу, Антоніо Лаос, з жодною з команд раніше не перетинався, та й в Динамо зараз відносно новий склад, гравцям якого смак Ліги чемпіонів, а тим більше – фінальної її частини, практично не знайомий. Однак \”городяни\” затаїли образу за програну 1/8 фіналу Ліги Європи 2010/2011, так що на нас чекає спекотне протистояння. Поєдинок досягне найвищого градусу: на кону у англійців перший вихід в 1/4 фіналу, а у Динамо – довгоочікуваний плей-офф досягнутий тривалим шляхом проб, помилок і надій.

Чи вдасться підопічним Сергія Реброва обіграти чинного віце-чемпіона АПЛ, дізнаємося вже в середу, 24 лютого. Пряма трансляція зустрічі – о 21:30 на каналах \”Україна\” та \”Футбол 2\”, коментатор матчу – Віктор Вацко.

О 20:15 на телеканалі \”Футбол 2\” стартує програма \”Ніч Ліги чемпіонів\”. Ведучий проекту Іван Гресько і експерти Олександр Головко та Андрій Воронін з місця подій на НСК \”Олімпійський\” будуть готувати глядачів до протистояння \”Динамо\” – \”Манчестер Сіті\”. Також після фінального свистка експерти проаналізують поєдинок в компанії головних дійових осіб матчу.

Також глядачі зможуть подивитися гру на великому екрані в мережі кінотеатрів \”MULTIPLEX\” в 11 містах України: Києві, Житомирі, Запоріжжі, Дніпропетровську, Кривому Розі, Маріуполі, Миколаєві, Рівному, Херсоні, Хмельницькому та Чернігові.

24 лютого телеканали \”Футбол 1\”/\”Футбол 2\” покажуть ще один матч 1/8 фіналу Ліги чемпіонів. Протистояння \”ПСВ\” і \”Атлетіко\” о 21:30 глядачі зможуть побачити на каналі \”Футбол 1\” (коментатор матчу – Кирило Круторогов).

Також всі події чергового туру Ліги чемпіонів УЄФА доступні за допомогою сервісу OLL.TV, який дозволяє дивитися кілька трансляцій одночасно, а також надає максимум статистичної інформації: турнірні таблиці, скорингові дані і багато іншого.

Погода