Новини - 13-11-2015, 10:11 - sasa 167

Денис Пояцика став \”обличчям\” чемпіонату України з боксу 2015 року у Вінниці

Денис Пояцика став \”обличчям\” чемпіонату України з боксу 2015 року у Вінниці

Наступного тижня – 16 листопада – у Вінниці розпочнеться головний національний турнір з боксу – чемпіонат України 2015 року серед чоловіків.


\"Офіційна
Офіційна афіша чемпіонату України з боксу

Організатори змагань – вінничани – презентували офіційну афішу чемпіонату, на якій зображені два боксери. Один із них – праворуч – наш земляк Денис Пояцика з Кременчука. Пояцика – багаторазовий чемпіон України, чемпіон і призер чемпіонатів Європи, минулого сезону він був капітаном команди \”Українські отамани\”, яка виступала у чемпіонаті ВСБ (Всесвітньої серії боксу).

До чемпіонату України з боксу у Вінниці буде прикута підвищена увага, адже цей національний чемпіонат стане останнім перед наступними Олімпійськими іграми 2016 року у Ріо-де-Жанейро. Тож, можливо, 22 листопада за підсумками фінальних поєдинків у Вінниці хтось із боксерів отримає нагоду продовжити боротьбу за олімпійськими ліцензіями – у тих вагових категоріях, в яких українці ще не здобули ліцензій.

За попередньою інформацією участь у цьогорічних змаганнях братимуть: чемпіон Європи 2006 року та бронзовий призер континентальних першостей 2010 та 2013 років – Денис Пояцика; бронзовий медаліст чемпіонату світу 2013 року – Микола Буценко; бронзовий призер Європейських ігор 2015 року – Віктор Петров; багаторазовий чемпіон та призер чемпіонатів України – Євген Барабанов, дев’ятикратний призер національних першостей – Володимир Матвійчук; відомі українські важковаговики Ростислав Архипенко, Владислав Сіренко, Ігор Шевадзуцький та інші зірки українського боксу.

Олексій БАМБУЛА

Погода