Архів - 24-05-2010, 07:05 - sasa 185

\”Дербі\” \”гірників\” у Кривому Розі

\”Дербі\” \”гірників\” у Кривому Розі

23-го травня в передостанній грі цьогорічного чемпіонату України з футболу у другій лізі комсомольський “Гірник-Спорт” зустрічався в Кривому Розі з місцевими одноклубниками.

Вже з початку зустрічі господарі пішли в атаку. Пресинг на чужій половині поля дав свої плоди: помилка гостей у захисті – і на 8-й хвилині Коломієць відкриває рахунок. Швидкий гол дещо дезорієнтував суперника з Комсомольска. Далі тривала впевнена й відкрита гра в атакуючому стилі. Криворіжці без зупину намагалася здобути ворота суперника вдруге.

Подвоїти результат криворізьким гравцям вдалося на 19-й хвилині. Автором забитого голу-красеня став Анатолій Пашковський, який ювелірно поклав м’яча в рамку воріт гостей.

Два швидких голи на початку зустрічі відчутно вплинули на морально-психологічний стан команди гостей. Після двох пропущених м’ячів «Гірник-Спорт» максимально сконцентрувався на грі в обороні й їхній захист став більш цілісним. Залишок часу команди грали у прагматичний повільний футбол. Іноді у команди з Комсомольську з’являлись вигідні моменти. Після одного такого небезпечного моменту наприкінці першого тайму, коли м’яч ледь не влетів в сітку наших воріт, криворіжці зрозуміли що до закінчення зустрічі ще вдосталь часу, тож, за результат ще потрібно боротися.

Протягом початку другого тайму зустрічі команди демонстрували відкритий футбол. Господарі поля – футболісти \”Гірника\” – атакували доволі небезпечно, проте м’яч, як на зло, не хотів влучати в рамку воріт гостей: в останній момент захисники гостей повсякчас встигали винести м\’яч за межі поля. Криворіжцям же реалізувати розіграші кутових жодного разу не вдалось. Футболісти комсомольської команди час від часу також мали моменти для взяття воріт \”гірників\”, але до успішної реалізації цих моментів справа так і не дійшла.

Остаточний рахунок зустрічі – 2:0 на користь криворізьких \”гірників\”, і вболівальники залишали стадіон з позитивним настроєм та оптимістичними прогнозами на майбутній сезон.

www.kr2012.com

Погода