Гандбол - 26-07-2011, 09:07 - sasa 139

\”Динамо\” перемагає в пляжному гандболі

\”Динамо\” перемагає в пляжному гандболі

Міжсезоння гандболісти полтавського \”Динамо\” заповнюють зборами, тренуваннями та участю у різноманітних змаганнях, в тому числі – з пляжного гандболу.

 

Так, днями в Іллічівську на центральному пляжі міста у присутності  численних уболівальників завершилися змагання Кубка України з пляжного гандболу. В турнірі брали участь 10 команд, серед яких три наших: \”Динамо-Полтава\”, \”Динамо-Педуніверситет\” і \”Динамо-Аграрна академія\”. Цікаво, що до шістки найкращих колективів потрапили усі наші команди. У поєдинку за 5-е місце \”Динамо-Педуніверситет\” поступилося команді \”Закарпаття\” – 0:2. У грі за 3-е місце \”Динамо-Аграрана академія\” перемогла \”Енергетик\” (Нетішин) – 2:0, а у фінальному поєдинку \”Динамо-Полтава\” здолалала опір ветеранів южненського \”Портовика\”. Рахунок по партіях – 1:1, а гандбольні пенальті – буліти краще виконали полтавці.

Участь підопічних Андрія Портного у змаганнях стала можливою завдяки фінансовій та організаційній підтримці президента ГК \”Динамо-Полтава\” Івана Матієшина. Динамівці залишаються в Іллічівську ще на кілька днів для участі ще в одному турнірі, організованому асоціацією пляжного гандболу України.

 

Іван БОБРОВ

Погода