Гандбол - 15-03-2010, 08:03 - Націоналіст 234

\”Динамо\” поступається в Луганську одним м’ячем

\”Динамо\” поступається в Луганську одним м’ячем

«Буревісник» (Луганськ) – «Динамо» (Полтава) – 21:20 (11:11)

Буревісник: Умовист, Федоренко, Бегаль (1), Гета, Гноєвий (2), Жук (1), Карамишев (6), Котелюк (1), Леміш, Ожигін (3), Пономарьов, Сологуб, Сорокін, Троценко (5).

Динамо: Дайментов, Панченко, Бондал (3), Горський (1), Доленко (2), Коваленко (3), Крилов (1), Луценко (1), Мірошниченко (5), Сіренко (4).

У матчі 19-го туру гандболісти полтавського «Динамо» лише одним м’ячем поступилися в Луганську місцевому «Буревіснику». У попередніх двох матчах між цими командами динамівцям вдавалося набрати очки (нічия 20:20 в Луганську й перемога 29:27 вдома). Тому сподівалися полтавські гандболісти поповнити свій очковий доробок і у звітному матчі, який вийшов таким же напруженим, як і два попередні.

Перший тайм завершився нічиєю – 11:11. Напружена боротьба тривала аж до фінальної сирени, але в кінцівці більш фартовими виявилися господарі, які й здобули мінімальну перемогу – 21:20. У господарів найбільший внесок у загальний успіх зробили Максим Карамишев і Сергій Троценко (6 і 5 м’ячів відповідно). У підопічних Андрія Портного кращим з 5 м’ячами був Сергій Мірошніченко, який виступав у цей вечір проти своєї колишньої команди.

Хід усіх трьох матчів цього чемпіонату між «Динамо» і «Буревісником» говорить про те, що це приблизно рівні за потенціалом команди. Тільки от луганчани зараз поділяють 4-5 місце з запорізьким «Мотором», а полтавці продовжують залишатися на передостанньому місці й тепер відстають від своїх сьогоднішніх суперників на 8 очок. Правда не вирішеною залишається доля матчу «Динамо»-«Шахтар-Академія». 

Погода