Стрічка новин - 11-05-2013, 11:05 - sasa 189

Динамо знайшло дорогого захисника

Динамо знайшло дорогого захисника

Київське Динамо зацікавлене в придбанні захисника Андерлехта Шийку Куяте.

 

Як повідомляють бельгійські ЗМІ, український гранд готовий викласти за 23-річного сенегальського футболіста 7 мільйонів євро і найближчим часом вийде на Андерлехт з офіційною пропозицією.

У той же час джерело зазначає, що на такий перехід може не погодитися сам Куяте, який вже тривалий час перебуває в полі зору лондонського Арсеналу. Відомо, що представники англійського клубу вже неодноразово приїжджали на матчі Андерлехта в чемпіонаті Бельгії з метою на власні очі оцінити гру сенегальця, повідомляє dynamo.kiev.ua.

Більше того, Куяте вже робив спробу перейти до Арсеналу, але не зумів отримати британську робочу візу. Щоб це стало можливим, футболіст повинен оформити бельгійське громадянство, чим він зараз і займається. Правда, з цим процесом виникла низка юридичних складнощів і досконально відомо, що до кінця 2013 року Куяте точно не зможе отримати паспорт громадянина Бельгії. Таким чином, після закінчення сезону сенегалець опиниться на роздоріжжі: або залишитися в Андерлехті і сподіватися на те, що позови з натуралізацією закінчаться успішно, або прийняти пропозицію Динамо.

Погода