Мотобол - 15-06-2011, 10:06 - sasa 174

Домовилися?

Домовилися?

Як повідомив \”ПС\” російський мотоболіст Михайло Григорьєв, який виступає у Франції, збірна цієї країни може відмовитися від свого ультиматуму не брати участь у чемпіонаті Європи, який 10-16 липня проходитиме в українському місті Вознесенську.

 

Минулого тижня французи дізналися, що керівники Федерації мотоболу України узгодили з чиновниками європейського мотоболу зміни до \”класичного\” регламенту чемпіонату Європи. Тепер ці узгодженості треба офіційно затвердити. Напевно, вже у Вознесенську чемпіон і бронзовий призер Євро буде визначатися не у стикових матчах після кваліфікаційного турніру, а після півфінальних ігор. У цьому випадку у двох півфіналах зустрічатимуться: у першому – переможець кваліфікації – з 4-ю командою, у другому – команди, які за підсумками кваліфікаційного турніру посіли 2-е і 3-є місця.

 

Раніше французи відмовилися від участі в Євро-2011 через старий регламент, який дозволяв збірним Росії і Білорусі так планувати результати матчів на першому етапі, щоб саме вони посідали перші два місця за підсумками кваліфікації й отримували право грати у вирішальній грі за \”золото\”. Тож тепер усіх прихильників мотоболу цікавлять лише два питання. Перше – чи будуть остаточно затверджені зміни до регламенту чемпіонату Європи 2011 року за сценарієм \”французької революції\”. Друге – якщо регламент дійсно встигнуть змінити, то чи допоможе це збірній Франції отримати щось більше, ніж \”бронзу\” європейського чемпіонату, повідомляє кореспондент \”ПС\” Ігор ЧЕРЧАТИЙ.

Погода