Новини - 22-05-2009, 11:05 - Націоналіст 266

Молодіжні склади: \”Ворскла\”-\”Чорноморець\” 1:2

Молодіжні склади: \”Ворскла\”-\”Чорноморець\” 1:2
Молодіжний склад \”Ворскли\” мав непогану можливість, здолавши одеських однолітків, здобути бронзові нагороди. У старті вийшли навіть Ярошенко та Чичиков… Але молоді полтавці самі ускладнили собі життя, програвши головним конкурентам…

\”Ворскла\”: Чуваєв, Карпов, Пєсков, Момот, Вовкодав,  Безус, Ярошенко, Кунєв, Голованьов, Чичиков, Локтіонов.
Запасні: Онопко, Тарганчук, Музика, Вечурко, Новосілецький, Цибулько.
Ст. тренер: Сергій Свистун.

\”Чорноморець\”: Паст, Бочкур, Мельник, Бідний, Бобко, Владов, Гавриленко, Політило, Зубейко, Балашов, Модебадзе.
Запасні: Шлякотін, Саливон, Колода, Лисий, Сердюченко, Якименко, Силантьєв.
Ст. тренер: І. Соколовський.

Голи: Безус 20 – Балашов 33, Силантьев 73.

Матч головних претендентів на третє місце видався таким, яким і мав бути: напруженим і бойовим. Командам, правда, надокучала нестерпна спека, але вони навіть за таких умов старалися продемонструвати свої найкращі якості.
У першому таймі більше атакувала ”Ворскла”, яка на 20-й хвилині зуміла відкрити рахунок: Роман Безус змістився з лівого флангу ближче до центру штрафного майданчика і класно пробив. Удар був не скільки сильним, але на скільки точним, що Паст не зміг з ним впоратися. Надалі ”Ворскла” на хвилі успіху продовжувала атакувати. Запам’ятався класний постріл Локтіонова метрів з 25-ти, який голкіпер гостей відбив перед собой. На жаль, добити м’яч у сітку було нікому. А на 33-й хвилині гості відігралися, отримавшм право на одинадцятиметровий. Не зовсім логічний, виходячи з ходу гри. М’яч влучив у руку Момота і Балашов реалізував пенальті – 1:1.
У другому таймі тривала більше рівна боротьба. Небезпечних моментів було небагато. Ключовий епізод для молодих ворсклян стався в середині другого тайму, коли Чичиков внаслідок свого сольного проходу вийшов сам на сам з воротарем, але надто зблизився з ним і пробив у Паста. А от одесити свій шанс використали: на 73-й хвилині Силантьєв, який вийшов на заміну, скористався з позиційного промаху наших центральних захисників і, ніби знущаючись, перекинув м’яча через Чуваєва – 1:2. Так було встановлено остаточний рахунок. Слід відзначити, що разом з молодими одеситами успіх на трибунах відзначала і невеличка група підтримки, яка, судячи з усього, прибула із Одеси, і протягом всього матчу підтримувала свою команду.
Пропустивши необов’язковий гол, молоді полтавці так і не змогли отямитися. Одесити впевнено довели гру до перемоги. І тепер саме вони мають набагато кращі шанси здобути бронзу. При однаковій кількості перемог ”Ворскла” поступається ”Чорноморцю” по різниці забитих та пропущених м’ячів, а також по очних зустрічах (нагадаємо, що гру першого кола виграли також одесити – 3:2). І тепер ”Ворсклі” треба сподіватися, що ”Чорноморець” втратить очки вдома із дублем запорізького ”Металурга”, а ми переможемо на виїзді ”Кривбас”. Судіть самі про вірогідність такого розкладу.

Погода