- 02-10-2011, 10:10 - Sonyksson 162

Фатальний другий тайм проти \”Динамо\”

Фатальний другий тайм проти \”Динамо\”

\”Ворскла\” в дуже цікавому і видовищному матчі поступилася динамівцям 1:2


Ворскла – Динамо – 1:2

Протокол матчу

 

І знову незаслужена поразка. Чи то втома, чи банальний нефарт, чи втрата концентрації, але \”Ворскла\”, як і в матчі проти \”Ганновера\”, поступається з рахунком 1:2. А за грою динамівці повинні бути дуже задоволеними трьома очками, адже все могло скластись для біло-синіх дуже сумно.

Обидві команди провели виснажливі поєдинки в Лізі Європи, тому визначальними мали стати фізична підготовка і ступінь відновлення. Враховуючи паузу в чемпіонаті, Микола Павлов виставив бойовий склад. Лише на місці форварда замість сачка з перших хвилин вийшов Янузі. Сьомін не міг розраховувати на Шевченка і Попова та вирішив дати відпочинок Ярмоленку.

Глядачів чекав насичений цікавий напружений перший тайм. \”Ворскла\” не стала обережно придивлятися до суперника, як це було у попередньому матчі, а відразу заволоділа ініціативою. Шовковський рятує ворота після удару головою Янузі під перекладину. Відразу після цього отримує попередження Михалик, а ще за хвилину лише арбітр не помітив відвертого фолу на Ахмедові в межах карного майданчика гостей.

\”Динамо\” спробувало огризнутися дальнім неточним ударом Нінковича, а ворскляни продовжували тиснути. Та скучати Долганському не дав Алієв, змусивши голкіпера демонструвати клас після удару Олександра із штрафного. Відразу Бетао з ногами зносить на вході у володіння Шовковського Даллку. Свисток мовчить… Безус виводить на удар партнера, але досвідчений голкіпер змушує форварда випустити м’яч за лицьову. Гол відчувався у повітрі. Невгамовний Роман тонким пасом знаходить на фланзі Кривошеєнка, Іван переправляє кулю на вільного Краснопьорова і Олег технічно кладе шар в лузу – 1:0! Могло бути зовсім сумно для гостей на останніх хвилинах тайму, коли вихід сам-на-сам Янузі зупинили зовсім не за правилами. Та арбітр, хоч і був зовсім поряд з епізодом, карати винуватців не наважився.

А на другу половину гри вийшло інше \”Динамо\”, підсилене Ярмоленком. Спочатку Долганський ловить м’яч у нижньому куті, потім Ідейє з близької відстані поцілив у штангу, а удар Мілевського розминувся з воротами на лічені сантиметри. І все ж не витримали. Постріл Алієва голкіпер витягує, але прямо на голову Брауну – нічия. А за кілька хвилин провал на правому фланзі дозволяє Мілевському вийти на ударну позицію і відпасувати на Ярмоленка (форвард в момент передачі на Артема був у пасивному офсайді, а потім…). Андрій не схибив – \”Динамо\” виходить вперед.

\”Ворскла\” намагалася тримати удар. Ребенок шматував свій фланг як дитина книжку з нецікавими картинками. Селін влучає в сітку, але з іншого боку. Сачко з Маркоскі мабуть і зараз не зможуть пояснити яким чином не вдалося проштовхнути м’яч у ворота із вбивчої позиції. А Курилову залишилося лише у розпачі схопитися за голову, коли після удару головою Олексія куля просвистіла поруч зі штангою.

Наостанок арбітр нагородив когось жовтою карткою і дав фінальний свисток. Надія залишається, результат в такому матчі втрачати болісно. Дорікнути гравцям язик не повертається, вони виклались на полі на всі сто. Та варто забути цю гру і готуватися до наступної, адже пріоритетом залишається Ліга Європи.

Разом до нових перемог!

Віталій Сонікссон

 

Погода