Волейбол - 11-09-2013, 02:09 - sasa 197

Фаворит впевнено перемагає Дніпро

Фаворит впевнено перемагає Дніпро

На першому етапі розіграшу Кубка України з волейболу лубенський СК «Фаворит» впевнено переміг «Дніпро» з Дніпропетровська і вийшов до наступного етапу змагань.
 

 

У спортивному залі Лубенської ДЮСШ відбувся кубковий поєдинок між місцевим «Фаворитом», бронзовим призером суперлігового чемпіонату, і вищоліговим ВК «Дніпро» з Дніпропетровська.

Відразу зазначу, що господарі майданчика були, як кажуть, «вище на голову» своїх опонентів. Це спостерігалося протягом всього поєдинку майже у всіх компонентах гри. Головний тренер фаворитівців Руслан Рубан виставив на старт бойовий склад – Віталій Осадца, Станіслав Корнієнко, Євген Бойко, Ярослав Заїка, Пилип Гармаш, Дмитро Міщук. Потужнім ударам останнього дивувалися численні глядачі – більше ста чоловік.

 

\"Фаворит

У першій партії лубенці вже вели 22:9, а кінцевий рахунок – 25:15 на користь господарів. Хід другої партії такий – 3:1, 13:6, 17:8, 25:14. На третю партію «Фаворит» оновився складом – вийшли Сергій Пономаренко, Юрій Паласюк, Ігор Вітюк і Олександр Фурман. Від цього гостям не стало легше – 25:13 на користь лубенської команди, яка вийшла до другого етапу кубкових перегонів.

Стартові спарені поєдинки суперлігового чемпіонату СК «Фаворит» проведе в рідному місті вже 20-21 вересня проти команди «Барком» (Львів), дебютант змагань. Наприкінці зазначу, що вперше на змаганнях найвищого волейбольного рівня гру в Лубнах обслуговував, як лікар, автор цих рядків.

Юрій КЛИМЧЕНКО

Погода