Останні новини - 30-11-2012, 10:11 - sasa 179

Проміжний фініш для молодіжки

Проміжний фініш для молодіжки

У п’ятницю «Карпати» гратимуть проти полтавської «Ворскли» – команди, яка за додатковими показниками наразі випереджає львів\’ян у турнірній таблиці молодіжного чемпіонату.

 

В обох зелено-білих клубів, які ділять 7-8-е місця, по 25 очок. «Карпати» взагалі, ще два тури тому, мали всі шанси для того, аби вийти на чисте третє місце, однак їх спіткала прикра невдача в матчі проти «Волині». Тоді лучанам допомогли старші партнери, зокрема, Сергій Сімінін та Володимир Аржанов.

До речі, не виключено, що «Ворскла» також підсилиться. Справа в тому, що в матчі основних команд не зіграють два лідери – Роман Безус та Арменд Даллку. Важко сказати, чи будуть ними ризикувати тренери. За деякими повідомленнями, Безус взагалі найближчим часом перейде в іншу команду, а албанському захиснику можуть і дострокову відпустку виписати.

Зрештою, в полтавській молодіжці дискваліфікованих немає – то, може й користуватися сторонньою допомогою не доведеться. «Карпати» також вже звично обходяться без гравців основи, натомість постійно знаходять підсилення у себе, як то кажуть, під носом.

Поєдинок розпочнеться в п’ятницю, 30 листопада, о 13:30 на стадіоні СКА.

Орієнтовні склади команд (версія Інформаційного центру):

«КАРПАТИ»: Лазарський, Гудак, Подоляк, Березовий, Савченко, Чачуа, Мартинюк, Смук, Елла, Костевич, Гудима.

«ВОРСКЛА»: Непогодов, Радченко, Курелєх, Пєсков, Вовкодав, Павлик, Кравченко, Рябушко, Чичиков, Марусич, Вовченко.

Інформаційний центр ФК «Карпати»

Погода