Новини - 10-04-2009, 02:04 - sasa 376

Григорій Ярмаш – у Дніпропетровську буде сотня?

Григорій Ярмаш

Перший матч у біло-зеленій футболці Григорій провів 12 липня 2005 року в Полтаві «Ворскла» приймала ужгородське «Закарпаття». Той матч закінчився нульовою нічиєю. Загалом у першому сезоні за ворсклян провів 24 матчі та отримав 6 попереджень.

У сезоні 2006/07 рр. Ярмаш провів уже 29 матчів за «Ворсклу», отримав чотири жовті картки та відзначився автоголом у власні ворота. Трапилося це у домашньому матчі з «Шахтарем». Прикро, що зрізка на 3-й хвилині стала роковою для полтавців, вони поступилися – 0:1.

У сезоні 2007/08 Григорій виправив свою помилку з автоголом, і вже сам забив гол. І не кому-небудь, а у ворота київського «Динамо». До речі, це поки єдиний гол Ярмаша за «Ворсклу» в чемпіонаті, хоча в кубку країни він вже забивав. Минулого сезону Григорій провів за команду 28 матчів. Отримав 6 жовтих та одну червону картку.

У поточному чемпіонаті Ярмаш провів за команду 18 поєдинків. Тому поява на полі стадіону «Дніпро-Арена» означатиме цифру 100 в кар’єрі захисника. Незабаром уже можна привітати його з цим досягненням.

А ось кого, хоча й і запізненням, але вже можна привітати, так це Арменда Даллку. Матч у Донецьку проти «Шахтаря», став для нього 100 у чемпіонаті за «Ворсклу»!

Наразі найближчі претенденти на 100 матчів:
Деніс Главіна – 84 матчі
Йован Маркоскі – 72

Міг би до цього списку долучитися й Сергій Кравченко, але зупинившись на позначці у 80 матчів, подався шукати кращої долі в «Динамо».

Нагадуємо, що абсолютним лідером за кількістю зіграних матчів за «Ворсклу» в чемпіонаті у вищому дивізіоні належить Геннадію Медведєву, на рахунку якого 204 зіграних матча.

Погода