Блоги - 20-12-2011, 11:12 - Sonyksson 173

Хроніки євровиїзду. День 2

Хроніки євровиїзду. День 2

Продовження. Початок тут: Хроніки євровиїзду. День 0-1

День 2. Прага. \”И пусть весь мир подождёт!\”(с)

Озираємось навколо. Усе-таки перші історичні кроки на невідомих землях. Розумієш тепер, що відчували Колумб, Кук, Магеллан, Веспуччі, Лівінгстон, Амундсен, Армстронг… Прохолодно. Потепліше кутаємось у куртки і кличемо на допомогу Айго. \”Поверните направо, поверните налево, пункт назначения\” – лунали з кишені підказки електронної подруги на шляху до готелю. Ось і він, зелена вивіска \”Три корони\” і орієнтир – паб напроти. Заходимо всередину і, доки хлопці зручно вмощуються на диванчиках, я, як єдиний \”знавець\” англійської мови, починаю перший контакт з аборигеном на рецепшн. Жодних проблем не виникло. Нашу реєстрацію перевірили по компу, видали три чіп-картки замість звичних металевих ключів і побажали приємного відпочинку. Обережно зауважую, що нас зненацька виявилось четверо замість оплаченого номера на трьох. Абориген запитує, чи влаштує нас додаткове ліжко. Ціна – 30 євро на вказаний строк (дві ночі, за нашим підступним задумом цього має бути досить). Погоджуюсь. Ще одна посмішка, перепрограмування ключів (секунд 20) і пропозиція почекати 10 хвилин, доки нам облаштують номер.

Кімната 203, третій поверх. Пакуємось в ліфт. На потрібній висоті він зупиняється, чути шум дверей, що відчиняються, але самі \”одвірки\” нерухомі. Обертаюсь, а в ліфті двоє дверей…

Номер просторий, світлий. Ввімкнули телевізор, а він нічого не показує. Люстра відсутня, проте яскравості нічників біля кожного ліжка вистачає на повне освітлення кімнати. Столик, три крісла, шафа. Сейф є, але ключа від нього немає, напевно, за додаткову плату. На столику три пляшки якогось вишуканого пива, пропонують оплатити на рецепшні по 49 крон в разі розпиття. Не поспішаємо. Для Вови облаштували ліжко-розкладачку, яке він швиденько поламав. Ну не розраховане воно на міцного українського парубка. На подіях я навіть забув свої речі внизу. Згадав про рюкзак хвилин через 15. Повернувся. Стоїть собі, ніхто навіть уваги на нього не звертає. Заразом попрохав на барі четверту склянку в номер. видали без ніяких розписок і зайвих запитань.

В ванній кімнаті виявився трішки пошкоджений сток у раковині – вода довго збігала. Ремонт провели швидко, за час прогулянки. Туалетний папір в наявності, також є два великих флакона – з рідким милом і гелем для душу. по закінченні все швидко міняється при прибиранні. Також доступні пакетики з одноразовими шапочками на волосся, гігієнічні набори, ложка для взуття, швейний набір. У шафі лежить список додаткових послуг і прайс – зашити, почистити, залатати. Також у великій теці кілька порожніх аркушів паперу з гербом готелю, візитки з адресою готелю, карта для туристів, основні телефонні номери, пам’ятка користування транспортом, правила користування сервісами. Європа.

Продовження статті і фото за посиланням: Хроніки євровиїзду. День 2

Погода