Новини - 21-05-2009, 11:05 - sasa 314

Якщо \”Ворскла\” не зможе, влада допоможе…

Якщо \”Ворскла\” не зможе, влада допоможе…

1200 вболівальників клубу «Ворскла» зможуть поїхати до Дніпропетровська на фінальний матч Кубка України з футболу, сплативши лише вартість вхідного квитка на стадіон. Транспортні витрати візьме на себе облдержадміністрація. Таке рішення прийняли представники обласної та міської влад на нараді, яку провів перший заступник голови облдержадміністрації Іван Близнюк. 

Головним питанням наради стало забезпечення участі уболівальників клубу «Ворскла» у фінальній зустрічі Кубка України з футболу. Нагадаємо, історичний для полтавського клубу поєдинок відбудеться 31 травня у місті Дніпропетровськ. «Ворскла» вперше у своїй історії може завоювати почесний трофей, тому і уболівальницький ажіотаж навколо цього матчу зростає з кожним днем. Зважаючи на це, представники влади регіону вирішили забезпечити транспортування до місця зустрічі і назад 1200 поціновувачів гри. Для цього виділять кошти для оплати 30 автобусів. Сума покриє витрати перевізників на паливно-мастильні матеріали та зарплати водіїв.

Іван Близнюк: „Ми беремо на себе забезпечення автотранспортом і всі витрати, пов\’язані з транспортуванням уболівальників до міста Дніпропетровськ. Ми разом з головою облради підпишемо це рішення, і я впевнений, що депутати на сесії облради підтримають наше рішення”

Автобуси нададуть перевізники та підприємства міста. Зазначили на засіданні і те, що вболівальники з районів області мають діставатися до Полтави самотужки, адже автоколона відходитиме від стадіону «Ворскла» імені Бутовського. Кожен автобус буде супроводжувати 2 працівники міліції та 1 медик.

Іван Близнюк: „Всіх запрошую і сам буду їхати вболівати за \”Ворсклу\”. Хай нам допомагає Бог. І давайте вболівати так, щоб у Дніпропетровську відчули: ми граємо не у гостях, а у себе на полі”

misto-tv.poltava.ua

Погода