- 29-06-2013, 10:06 - sasa 165

Карлівка розгромила дубль Ворскли

Карлівка розгромила дубль Ворскли

Ворскла-дубль – Карлівка – 0:3
Фоміч 2, 58, Полуницький 29.
Карлівка: Чумак, Богомаз, Полуницький, Тарганчук, Голованьов, Ничипорук, новачок, Лубенець – кап. ком., Фоміч, Пономаренко, Співак (Гриценко, 57 хв.).
29 чеврня. Крутий Берег. Стадіон «Лтава»

Триває навчально-тренувальний збір ФК Карлівка. Сьогодні вони провели свій другий контрольний поєдинок (нагадаємо, що позавчора у матчі з першоліговим ПФК «Суми» було зафіксовано нічию – 1:1). Їхнім суперником був молодіжний склад полтавської Ворскли.

У порівнянні з попереднім матчем, у стартовому складі карлівчан на поле вийшли Владислав Тарганчук та Ігор Фоміч. Саме останній після розіграшу кутового ударом головою й відкрив рахунок уже на 2-й хвилині. До перерви ігрова й територіальна перевага була на стороні друголігівців. Юні вихованці Володимира Прокопиненка нічого не могли вдіяти проти суперників, а особливо проти тандему форвардів Фоміч-Співак, які постійно перебували на вістрі атаки. Карлівчани мали непогані шанси для взяття воріт, але подвоїли рахунок лише на 29-й хвилині. Олександр Пономаренко з лівого флангу майже від бокової лінії зробив навісну передачу в район воротарського майданчика, голкіпер не дотягнувся до м’яча й Олександр Полуницький (знову ударом головою) змусив ворсклян удруге розпочинати з центра поля.

У другому таймі картина гри на полі не змінилася. На 58-й хвилині Ігор Фоміч, у падінні замкнувши прострільну передачу партнера з правого флангу, оформив «дубль». Після того, як рахунок став більш ніж переконливим, карлівчани повністю поміняли склад – на полі з’явилися гравці, які перебувають на перегляді. На жаль, нічим особливим вони себе не проявили, але й не дозволили супернику змінити рахунок.

Наступну гру підопічні Андрія Зав’ялова проведуть 5 липня у Комсомольську проти команди Гірник-Спорт. Початок матчу о 17.00.

Андрій ГОНЧАРЕНКО

прес-служба ФК Карлівка

Погода