- 26-04-2009, 08:04 - sasa 362

Харчовик Червонозаводське – Зоря Заріг – 3:1

Харчовик Червонозаводське – Зоря Заріг – 3:1

Харчовик Червонозаводське – Зоря Заріг – 3:1
Кононенко 5-пен., 12, 78 — Гайдук 19
Харчовик: Вінниченко, Бган, Трокай, Каплун, Хоменко (Кутузов), Харченко (Синящик), Заславець (Швіндін), Островський, Мусієнко, Іващенко, Кононенко.
Юнаки — 0:2

Ще перед грою глядачі вимагали від своєї команди тільки перемоги. Вже на п\’ятій хвилині матчу Анатолій Іващенко заробляє пенальті для своєї команди і Костянтин Кононенко реалізував його. Проходить ще хвилин вісім і Костянтин виходить сам на сам із голкіпером… Воротар \”зорян\” помітно розхвилювався в цьому моменті, і не зумів вчасно вийти з воріт, нападник \”харчовиків\” красиво перекинув розгубленого голкіпера зробивши рахунок більш переконливим – 2:0.

Цікавий гол забила ”Зоря” у відповідь. М\’яч було забито з кутового удару якого… не було! У цьому моменті м\’яч вийшов від нападника ”Зорі”, але асистент арбітра вказав на кутовий. Гол на свою користь записав Гайдук, відомий уболівальникам ФК ”Лубни”.

У кінці першого, на початку другого тайму, гра команд була рівною, а в середині другого тайму ”Зоря” притиснула свого суперника до воріт, але так і не зуміла пробити захисних редутів \”харчовиків\”. Господарі провели декілька небезпечних контратак, де в одній з них захисники ”Зорі” порушили правила проти нападника суперників. Віктор Мусієнко зробив передачу в штрафний майданчик, а Костянтин Кононенко замкнув передачу – 3:1.

Погода