Матчі - 26-10-2011, 08:10 - Sonyksson 190

Коли думки далеко від гри

Коли думки далеко від гри

\”Металург\” – \”Ворскла\” 3:0

Протокол матчу

 

\”Ворскла\” без шансів вилітає з Кубка України, люб’язно пропустивши до наступної стадії \”Металург\”. Схоже, Запоріжжя стає нездоланним бар’єром у цьому турнірі. Не створивши жодної загрози біля воріт господарів, полтавчани зазнають відчутної поразки.

 

Стартовий склад особливих несподіванок не приніс, зважаючи на пріоритети в змаганнях. Після значної перерви вийшов на поле Закарлюка, відпочинок отримали Безус, Маркоскі, Янузі, Селін… Почали команди неквапливо, придивляючись, хто на що здатен. Першими ввімкнулись господарі. Жуніор промчав полем як завзятий слаломіст, не помітив захисників і з лінії штрафного майданчика невідпорно пробив у дев’ятку. Долганський був безсилим врятувати ситуацію.

 

Після голу гості спробували активізуватись, але єдине, на що їх вистачило – наприкінці тайму порушити правила в карному майданчику Руденка і закинути м’яч у сітку. Більше небезпеки не було.

 

На другий тайм вийшли Безус та Янузі. \”Ворскла\” навіть тимчасово заволоділа ініціативою, та неточні паси, невиправдані втрати у простих ситуаціях звели нанівець усі намагання. А \”Металург\” забив вдруге: стрімка контратака завершилась пасом на лінію воротарського майданчика – виймай, Сергію. Полтавчани зупинилися остаточно. Певно, усі думки були задалеко звідси. Адже не завдати жодного небезпечного удару по воротах суперника – це треба примудритися. Замість фінального штурму біло-зелені отримали третій автограф – найкращий гравець матчу Жуніор дав гучного ляпаса учаснику єврокубків.

 

Однозначно, найгірша гра сезону не додає настрою перед важкими поєдинками проти \”Металіста\” та \”Стандарду\”. Не втекла від пильного ока прихильників і невеличка сутичка між Даллку та Куриловим. Сподіваємось, це був лише ігровий жар емоцій. Холодний душ в Запоріжжі повинен повернути з небес на землю гравців Полтави. Єврокубкова казка триває, заради неї Кубок принесли в жертву. А чи виправдано – покаже час. Робити трагедію з поразки не варто, але винести уроки необхідно. Забагато пропустили, при нульовій грі в атаці…

 

Разом до нових перемог

 

Віталій Сонікссон

Погода