Волейбол - 27-02-2016, 10:02 - sasa 219

Кременчужанки – чемпіонки Полтавщини

Кременчужанки – чемпіонки Полтавщини

Спортзал Лубенської ДЮСШ днями став місцем проведення фіналу обласної спартакіади школярів з волейболу серед дівчат 1999 років народження. У змаганнях взяли участь шість кращих команд Полтавщини, які за жеребом були розподілені на дві групи.

Результати поєдинків у групі \”А\”: Лубни – Нові Санжари 2:1, Лубни – Миргород 2:1, Миргород – Нові Санжари 0:2. Група \”Б\”: Кременчук – Лохвиця 2:0, Лохвиця – Полтавський р-н 2:0, Кременчук – Полтавський р-н 2:1. Далі місця розіграли: V-VI – Миргород – Полтавський р-н 1:3, III-IV – Нові Санжари – Лохвиця 0:3. А у головному фіналі зустрілися вихованки тренера-викладача Лубенської ДЮСШ Юрія Тягнія і команда Кременчука.

Зазначимо, що юні лубенки (2000-2004 роки народження) є молодшими від своїх опоненток, тому господарки і поступилися 0:3 (18:25,14:25,20:25). Та ще й чомусь не взяли участь у змаганнях Тетяна Кіріченко і Вікторія Овдієнко, на гру яких тренер сподівався. Друге місце в області – не поганий результат для лубенок, в яких кращими були виступали у такому складі: Катерина Ткаченко і Анастасія Чернета. Кращими серед кременчужанок (тренери Юрій Бардаєв і Вячеслав Нерус) на майданчику були Таїсія Волосова, Валерія Дзоховська і Дарья Палаженко. До речі, остання є вихованкою тренера Тетяни Дишлєвої, уродженки Лубен. Третє місце посіла команда з Лохвиці, яку представляла тренер Світлана Сало. А лідерами у лохвичанок були Дарья Зуб та Аліна Гиря.

Юрій КЛИМЧЕНКО

Погода