МФК Кремінь - 18-04-2009, 10:04 - sasa 355

\”Кремінь\” допомагає \”Полтаві\”

\”Кремінь\” допомагає \”Полтаві\”

Відбулися матчі 24-го туру першості України серед команда другої ліги група «Б». Свій матч ФК «Полтава» проводила раніше за усіх, і виграла у Запоріжжі в «Металурга-2» – 2:0. А це означало, що команда Олександра Омельчука принаймні на добу виходила на чисте перше місце в групі. Обігнати полтавців могла «Сталь» яка приймала вдома «Кремінь».

Однак скористатися шансом повернути собі перше місце дніпродзержинці так і не змогли. У першому таймі господарі відкрили рахунок. На 25-й хвилині відзначився Олександр Полуницький – у минулому футболіст «Ворскли». Однак у другому таймі гості вирівняли гру. Хоча на 73-й хвилині «Кремінь» залишився вдесятьох, арбітр вилучив з поля Віталія Сумцова, однак саме вилучення ще більше розлютило гостей, які через дві хвилини відновили рівновагу. Відзначився Олексій Тимченко. До кінця матчу «Сталь» так і не змогла вирвати перемогу.

Таким чином «Кремінь» допоміг «Полтаві» після 24-го туру закріпитися на першому місці в групі «Б». Однак вся боротьба ще попереду. Головний конкурент городян – кіровоградська «Зірка» свій матч теж виграла вдома у маріупольського «Іллічівця-2» – 3:0. До речі, це вже сьома поспіль перемога команди Ігоря Жабченка. Саме в наступному турі, 22 квітня, лідери зійдуться в матчі між собою в Полтаві. По-суті це буде центральна гра не тільки туру, а й всього чемпіонату. Адже переможець отримає непогані шанси на перше місце в групі, яке дає перепустку о першої ліги. Варто сказати, що в першому колі «Полтава» здолала «Зірку» на її полі – 2:1. Однак та «Зірка» і нинішня – дві великі різниці.

Становище лідерів:
1. Полтава – 51
2. Зірка – 50
3. Сталь – 50

Погода