МФК Кремінь - 26-12-2012, 08:12 - sasa 167

\”Кремінь\” розійшовся миром з \”УкрАгроКомом\”

\”Кремінь\” розійшовся миром з \”УкрАгроКомом\”

УкрАгроКом – Кремінь – 2:2

Вдовиченков 69, Буличев 89-автогол – Гордієнко 26, Кунєв 53

 

На запасному полі СК «Ніка» в Олександрії команди провели два тайми по 45 хвилин. Головний тренер «Кременя» Юрій Чумак задіяв у цій грі таких футболістів, які зіграли рівно по тайму.
Прокоп, Олійник, Волошин, Тининик, Шевченко, Музика, Пасічниченко, Грабчак, Буличов, Калмагорцев, Бацула, Барба, Сумцов, Саркісян, Апришко, Залів, Бєляєв, Михайлов, Івлєв, Слабишев, Гордієнко, Кунєв.

На початку гри не дотягнувся до м\’яча Бацула, який замикав простріл на дальній штанзі, але трохи не встиг. Трохи пізніше Рахунок у матчі відкрив Дмитро Гордієнко, який виявився першим після навісу Музики з кутового. У відповідь господарі організували вихід сам на сам своєму гравцеві, але виручив Віталій Прокоп. У відповідь на «побачення» із воротарем вийшов і Бєляєв, але не зміг переграти стража воріт «УкрАгроКома». А ось Роман Кунєв свій вихід у другому таймі реалізував і рахунок став 2:0 на користь «Кременя». Потім в центральній зоні оборони не розібралися два новачки «Кременя», допустивши дві помилки. Спочатку Олійник виручив, а ось удруге з ударом Вдовиченкова вдіяти нічого не зміг. На останніх хвилинах матчу Олександр Буличов допоміг своїй колишній команді вирвати нічию у цьому матчі, невдало підставив ногу під удар по воротах Олійника. Андрій контролював політ м\’яча, але коригування від Буличева зробила «сейв» вже неможливим і м\’яч на протиході закотився в протилежний від Олійника кут, – інформує прес-служба МФК \”Кремінь\”.

 

Завтра, 27 грудня, команди знову зіграють між собою, але вже у Кременчуці на стадіоні \”Кремінь-Арена\”. Початок о 12 годині.

Погода