Міні-футбол - 25-12-2011, 12:12 - sasa 191

Кубок Лубен поїхав на Миргородщину

Кубок Лубен поїхав на Миргородщину

Завершився цьогорічний відкритий розіграш Кубка міста з міні-футболу, в якому стартувало 20 команд.

 

«Олімпія-2» (Савинці) – «Сава і К» (Лубни) 3:2 (2:1)

Міні-футбол. Відкритий кубок міста. Фінал. 24 грудня. Ігровий майданчик ЗОШ № 1. 112 глядачів. – 3С

Судді: М. Гайдук, С. Гайдук (обидва – Лубни).

Інспектор: І. Парасіч (Лубни)

«Олімпія-2»: Цибулько, Безуглий, Баштовий, Овдієнко, Дубницький, Ніценко, Іванченко, Назаренко, Педорич, Давидов, Тенах, Ставицький. Запасний: Галицький. Тренер: В. Гришко.

«Сава і К»: Кулик, Величко, Ковтун, Луценко, Вовкодав, Каретник, Мясоїд, Савельєв, Личман. Запасні: Нестеренко, Матяш. Тренер: В. Савельєв.

Голи: Овдієнко (10), Дубницький (15), Баштовий (44) – Каретник (11), Вовкодав (42).   

 

Перед самим фіналом «відпали» одні з фаворитів кубкових перегонів – лубенські «Торсіда» і «Реверс». Зазвичай, до головного фіналу дійшло дві команди. Це сильна «Олімпія-2» з Савинець Миргородського району з її наставником і відомим тренером Володимиром Гришком та команда «Сава і К», складена з молодих і досвідчених лубенських виконаців, з яких декілька грають у відомих клубах – полтавській «Ворсклі» (Сергій Вовкодав), юнацькому складі київського «Динамо» (Сергій Каретник), «Гірнику-Спорту» з Комсомольська (Владислав Ковтун), дублерах харківського «Металіста» (Олег Луценко).

 

Інтрига перемоги у цьому справжньому фінальному двобої тривала до самого завершення поєдинку. Але миргородські олімпійці вистояли штурм їх воріт і заслужено здобули перемогу. Вони протягом всього матчу діяли злагодніше і впевненіше від своїх опонентів, вони були зіграніші, бо виступають на декількох футбольних «фронтах». Цікаво, що торік теж лубенський кубковий трофей дістався ФК «Миргород», у складі якого грали майже всі ті, що цьогоріч в «Олімпії». І, звичайно ж, не було б цього кубкового успіху команди з Миргородщини, якби не підтримка її від ТОВ «Савинці», яке очолює Тетяна Ситник. Ця впенена і чудова жінка-керівник супрводжувала команду до Лубен на всі кубкові матчі. Погодьтеся, що не кожна жінка у наш скрутний час не є байдужою до футболу та ще й прагне утримувати команду. Красень-кубок і медалі гості отримали з рук голови Федерації футболу міста Анатолія Гришановича, організатора змагань, та керуючого справами міськвиконкому Валерія Даценка. Переможеним лубенцям дістався теж кубок і срібні медалі. Кращим голкіпером змагань визнано досвідченого Олександра Кулика («Сава і К»), а найкращим гравцем став миргородець Олександр Безуглий.

 

Юрій КЛИМЧЕНКО

Погода