Кубок Полтавщини - 13-07-2015, 03:07 - sasa 179

Кубок Полтавщини. Жеребкування 1/4 фіналу

Кубок Полтавщини. Жеребкування 1/4 фіналу

Сьогодні у приміщенні Полтавської обласної Федерації футболу відбулось жеребкування 1/4 фіналу розіграшу Кубка області. Про результати жеребу повідомив менеджер ПОФФ Олег Дробітько.

ФК «Глобине» – ДЮФШ ФК «Ворскла» (Полтава)

Після важкої перемоги в Лубнах в 1/8 фіналу над місцевим «Зенітом» далі глобинській команді повезло з жеребом – їм потрапив юнацький склад «Ворскли». Хоча, у кубкових баталіях буває всякого…

«Дукат» (Селещина) – «Динамо» (Решетилівка)

«У Селещину завітає відомий у минулому футболіст Олександр Мелащенко», – так можна назвати матеріал після цього поєдинку. А про його підсумок сьогодні ніхто не спрогнозує. Знаю тільки, що першолігові господарі дадуть справжній бій супернику.
 
«Олімпія» (Савинці) – «Фламінго» (Комсомольськ)

Цей матч, як і попередній між ФК «Рокита» і «Олімпією» можна назвати було б кубковим фіналом. Гадаю, що комсомольчанам цього разу не пощастило – після минулої кубкової гри в Оржиці їхати «в футбольне лігво» діючого володаря Кубка-2014. Поєдинок буде напруженим на цікавим і все залежатиме не тільки від гравців обох команд, а й від роботи бригади суддів…
 
«Фортуна» (Кейбалівка) – ФК «Лубни»

У цього кубковому протистоянні важко передбачити його результат. Сильна першоліговий колектив у футбольному Пирятині прийматиме середнячка вищої ліги команду амбітного тренера Анатолія Гришановича. Гадаю, що ця кубкова зустріч буде теж цікавою та напруженою, в чому я особисто пересвідчусь найближчої суботи.

Нагадаю, що вищезгадані чвертьфінальні поєдинки складатимуться з лише одного і будуть зіграні 18-19 липня. Початок матчів о 18.00.

Юрій КЛИМЧЕНКО

Погода