Останні новини - 10-03-2013, 09:03 - sasa 229

Кунєв дебютував за \”Ворсклу\”

Кунєв дебютував за \”Ворсклу\”

На 82-й хвилині матчу замість Павла Ребенка на поле вийшов Роман Кунєв.

\"РоманВихід на поле 22-річного нападника став його дебютом за основний склад “Ворскли”. Нагадаємо, що Роман прийшов до полтавської команди взимку 2009 року з кременчуцького “Кремня” разом із Романом Безусом. Обидва футболісти успішно виступали в дитячо-юнацькій футбольній лізі України. Причому Кунєв був одним із кращим бомбардирів ліги.

До “Ворскли” Кунєв перейшов разом із нинішнім наставником Сергієм Свистуном, де під його керівництвом провів три сезони в молодіжній команді. За цей час Роман провів 55 матчів за дубль і забив 10 голів. Однак, пробитися до головної команди Кунєв так і не зміг. Лише чотири рази Микола Павлов включав молодого форварда до заявки основної команди, але жодного разу так і не випустив Микола Петрович на поле. Минулого року Кунєв повернувся до Кременчука де провів за “Кремінь” загалом 21 матч і забив 7 голів.

Цієї зими Свистун повернув Кунєва до “Ворскли”. І ось з другої спроби Кунєв дебютував за головну команду. Залишається лише побажати Роману закріпитися в основі, а головне забивати голи, адже “Ворсклі” ой як бракує забивних форвардів.

Веніамін КОВБАСА

Погода