- 23-09-2012, 05:09 - sasa 248

Ґлавіна виступатиме за Спліт

Ґлавіна виступатиме за Спліт

Хорват Денис Ґлавіна, в різний час виступав за київське Динамо, Дніпро і Ворсклу, підписав контракт з клубом Спліт на батьківщині.

26-річний футболіст підписав контракт зі Сплітом на два роки, перейшовши з клубу Вараждін в якості вільного агента. У Вараждін (відомому також під назвою Вартекс) хорват провів всього три матчі, а його команда в минулому сезоні посіла останнє місце і вилетіла до другого дивізіону.
 
\”Я довго думав над пропозицією, але в підсумку домовилися ми швидко, – зізнався Ґлавіна. – Мені подобається Спліт, це дуже красиве місто, а команда амбітна і ставить солідну мету\”.
 
У новому сезоні його команда провела вже дев\’ять матчів і йде на третьому місці в таблиці слідом за загребським Динамо і клубом Славен Белупо. У період перебування Ґлавіни в Спліті його команда провела три гри і все – без нього.
 
Ґлавіна – вихованець загребського Динамо, в 2004 році перейшов до Динамо (Київ), де пограв за другу команду, побував в оренді в Дніпрі, а більшу частину часу грав в якості орендованого гравця за полтавську Ворсклу, з якою завоював Кубок України. Після свого відходу з Ворскли в 2009 році через конфлікт з Миколою Павловим хорват чотири гри провів за рідне загребське Динамо, потім сезон відіграв за польську Арку, після чого і опинився в Вараждін.
 
Раніше Главіна міг опинитися в одеському Чорноморці, також інтерес до нього був і з ФК Полтава.

Євген Бриж,

Football.ua

Погода