Останні новини - 23-01-2011, 03:01 - sasa 267

Легка перемога \”Ворскли\”

Легка перемога \”Ворскли\”

Товариська гра в Ялті з далеко не найсильнішим колективом першої ліги
завершилася легкої та цілком прогнозованою перемогою підопічних Миколи
Павлова.

Ворскла ― Геліос ― 4:0
Сачко 44, Громов 56, 74, Селін 78
«Ворскла» (1 тайм): Чуваєв, Чеснаков, Ткачук, Оберемко, Курилов, Чичиков, Осипенко, Оніка, Безус, Кулаков, Сачко.
«Ворскла» (2 тайм): Лавренюк, Даллку, Лешко, Селін, Вовкодав, Краснопьоров, Маркоскі, Громов, Єсін, Янузі, Карпович.

Під завісу першого тайму Кулаков промчав по правому краю, віддав на дальню штангу, де м\’яч ціною неймовірних зусиль «відловив» біля лицьової лінії Сачко, і ударом в стилі легендарного ван Бастена з нульового кута переправив сферу у ворота ― 1:0.

Після перерви, як і в попередньому переможному спарингу з «Волинню», вийшли зовсім інші одинадцять виконавців, і в нового воротаря «Ворскли» Лавренюка завдяки тому, що м\’яч практично весь час тримався у гравців атакуючої лінії полтавців, роботи практично не було. Дуплетом вистрілив Громов, спочатку завершивши флангову передачу від Маркоскі, а потім головою переправивши м\’яч у сітку воріт вже після навісу Єсіна ліворуч. Встановив остаточний рахунок на 78-й хвилині Селін, добивши м\’яч у «рамку» після першої спроби забити Маркоскі.

У понеділок у команди ще повноцінний тренувальний день з бігом вздовж Царської Стежки, а ввечері автобус з делегацією «біло-зелених» візьме курс на Полтави, де після невеликого перепочинку, продовжуватися непрості тренувальні будні. На свій наступний навчально-тренувальний збір, який пройде в Туреччині, ворскляни відбудуть вже 29-го січня.

Погода