Футзал - 23-03-2010, 07:03 - sasa 189

Лише четверте місце

Лише четверте місце

На базі спорткомплексу «Іскра» Кобеляцької ДЮСШ відбулися фінальні змагання Всеукраїнських сільських спортивних ігор з міні-футболу серед дівчат 1995/96 та 1997/98 р. н., які були присвячені 60-річчю ВФСТ «Колос» АПК України.

Старша вікова група була представлена 8 командами , які представляли 8 областей нашої країни, а саме Чернівецьку , Львівську , Миколаївську , Донецьку , Сумську , Черкаську , Харківську та Полтавську області (яка була представлена місцевою Кобеляцькою ДЮСШ). Команди були розподілені на дві підгрупи. Змагання проходили за коловою системою. Кращі команди виходили до півфіналу.

У підгрупі «А» команди Донецької та Львівської областей набрали по 5 очок і тільки за різницею м’ячів дівчата зі сходу України посіли перше місце. Команда Сумської області набрала 7 очок і тим самим здобули перемогу в підгрупі «Б» . Другими стали юні футболістки із Черкаської області. У півфінальних зустрічах львів’янки здолали своїх суперниць із Сумщини, а юні футболістки з Черкаської області у напруженому протистоянні здолали донечанок. У «бронзовому» матчі дівчата із Сумщини перемогли з рахунком 5:4 футболісток Донецької області. Переможцями змагань закономірно стали львівські дівчата, які з рахунком 2:0 святкували перемогу над командою Черкаської області.

У молодшій віковій групі боролися за перемогу 6 команд Черкаської, Харківської, Полтавської (представлена місцевою командою ДЮСШ), Київської, Запорізької та Донецької областей.

У підгрупах грали по три команди. В підгрупі «А» три команди набрали однакову кількість очок і тільки за різницею м’ячів перше місце дісталося команді Черкаської області, а другими стали наші землячки – футболістки Кобеляцької ДЮСШ.

У підгрупі «Б» фаворитом вважалися спортсменки Донецької області, які врешті і отримали перемогу. Другими тут стала команда Київської області. У півфінальних поєдинках черкаські дівчата з рахунком 8:1 переграли юних киянок, а дівчата зі сходу України з рахунком 7:0 розгромили команду дівчат Кобеляцької ДЮСШ. У поєдинку за третє місце наші землячки поступилися команді Київської області з рахунком 3:2 і посіли четверте місце. Готували команди до змагань тренери Єлізарова та Сабіров. А у фіналі з рахунком 5:4 донеччанки перемогли команду із Черкащини.

Олег ДУБИНА

Погода