Останні новини - 09-01-2013, 04:01 - sasa 163

Локтіонова у \”Ворсклі\” не буде

Локтіонова у \”Ворсклі\” не буде

Полтавський клуб і гравець так і не домовилися про співпрацю.

Кращий бомбардир алчевської \”Сталі\” й один із провідних голеадорів першої ліги Роман Локтіонов виступати за Ворсклу найближчим часом не буде. 26-річний форвард хоч і прибув на перше в новому році зібрання \”Ворскли\” кілька днів тому, але не переодягався і в пробіжці не брав участь. А сьогодні біло-зелені відбули на перші навчально-тренувальні збори без нього.

Нагадаємо, що вихованець олександрійського футболу після виступів за рідний клуб і за кременчуцький \”Кремінь\” вже грав за \”Ворсклу\”, проте на полі з\’явився лише сім разів. Після цього він був відданий в оренду Олександрії, а в 2010 році перейшов в Сталь.

Якщо питання з \”Ворсклою\” для гравця вже закрите, то над іншими пропозиціями нападник (10 м\’ячів у 21 грі) може і подумати. Його \”Сталь\” виходить з відпустки тільки 21 січня. Втім, тренер алчевців Анатолій Волобуєв заявив, що постарається утримати гравців стартового складу, тому що «команді потрібно закінчити чемпіонат і не зупинятися посеред дороги». Нагадаємо, що \”Сталь\” в даний час друга в таблиці першої ліги, відстаючи від лідера \”Севастополя\” всього на одне очко.

 

Євген БРИЖ

football.ua

Погода