Аматори - 26-12-2012, 05:12 - sasa 300

Лубни обиратимуть кращого

Лубни обиратимуть кращого

Референдум на визначення кращого футбольного гравця тисячолітніх Лубен за підсумками його виступів протягом сезону у складі ФК «Лубни» та інших любительських команд України проводиться вже вдесяте. Започаткував визначення кращого гравця футбольного міста автор цих рядків, а останні роки опитування проводиться ще і під егідою редакції обласного тижневика «Вісник» та дирекції лубенського стадіону «Центральний».


Нагадаю, що лауреатами референдуму «Кращий гравець Лубен» за минулі роки ставали: 2003 рік – Павло Куций, 2004 – Костянтин Шеремет, 2005 – Сергій Гайдук, 2006 – Ігор Юрченко, 2007 – Андрій Герасименко, 2008 – Андрій Загоруйко, 2009 – Андрій Загоруйко, 2010 – Володимир Величко, 2011 – Юрій Хоменко.  Організатори референдуму і цього року вирішили не брати до уваги лубенських футболістів, що грають у командах майстрів (Сергій Вовкодав – полтавська «Ворскла», Владислав Ковтун – комсомольський «Гірник-Спорт»).

 

Опитування проводиться серед фахівців спорту, тренерів, спортсменів та уболівальників, в результаті якого і визначиться ювілейний лауреат звання «Кращий футболіст міста-2012». Потрібно лише вказати трійку кращих гравців (І місце – 3 очки, ІІ – 2 очки і ІІІ – 1 очко). У 2011 році цілком справедливо кращим визнано нападника ФК «Лубни» Юрія Хоменка, який став кращим бомбардиром чемпіонату Полтавщини. Більшість гравців команди достойні бути названими у референдумі-2012, хоча цього року виступ на обласні арені головної команди міста не зовсім був вдалим – лише сьоме місце у чемпіонаті Полтавщини. Для уболівальників та фахівців спорту нагадаємо хто захищав честь Лубен у минулому футбольному сезоні у складі ФК «Лубни»: Євген Макаренко, Владислав Болюх, Андрій Загоруйко, Володимир Величко, Марк Гришанович, Валерій Якуба, Олександр Остапенко, Руслан Годунов, Олександр Шоха, Олексій Головко, Сергій Сергієнко Дмитро Нечипоренко, Василь Бараннік, Ігор Морозюк, Максим Козлов, Роман Романенко, Сергій Бувалець, Сергій Гайдук, Ігор Загородній, Олександр Жмурко, Богдан Ліхтанський, Артем Бойко, Ігор Захарченко, Максим Личман, Ігор Копаніцин, Юрій Хоменко, Сергій Горячей, Роман Литвин, Максим Федорченко.

 

Досить вдало на футбольних теренах країни і області виступили відомі лубенці Павло Куций і Владислав Рудченко, які стали обласними чемпіонами-2012 і вибороли Кубок України серед аматорських команд. Отже, шановні уболівальники-лубенці, за вами вибір кращого футболіста міста за минулий ігровий рік. Свої пропозиції щодо визначення лауреата ми чекаємо у редакції газети «Вісник» (телефон: 053615 4777) і на стадіоні «Центральний» (053615 5426), а також на неофіційному сайті ФК «Лубни»: fclubny.com. За традицією кращий гравець міста на першому офіційному матчі ФК «Лубни» у новому сезоні отримає цінні призи і визнання футбольної громадськості Лубен.

 

Юрій КЛИМЧЕНКО

 

Погода