Першість Полтавщини - 20-06-2011, 08:06 - sasa 157

\”Лубни\” повертають собі лідерство

\”Лубни\” повертають собі лідерство

ФК «Пирятин» – ФК «Лубни» – 1:2 (1:0).
Медяник 44 – Хоменко 67, 79
Судді: А. Сидоренко, О. Матяш, В. Гогоць (усі – Полтава).
Делегат-інспектор: О. Кострицький (Полтава).
ФК «Пирятин»: Яковенко, Дмитренко, Таран, Чамара, Федоришин (Гайдук, 68), Городчанін, Букша, Медяник, Панько, Проскурняк.

Тренер: С. Плетінь.
ФК «Лубни»: Макаренко, Загоруйко (Козлов, 88), Нечипоренко, макорін, Бараннік, Головко, Гришанович (Годунов, 89), Романенко, Хоменко, Морозюк, Шоха.

Тренер: А. Гришанович.
19 червня. Пирятин. Стадіон Пирятинського сир заводу. +28С. 260 глядачів.

 

Це був справжній поєдинок кращих команд чемпіонату, в якому на сьогодні вирішувалася доля одноосібного лідера змагань. І в цьому протистоянні «на кону» стала лубенська команда, в якої останнім часом не було майже нікого на лаві запасних гравців. Не залікувавши травму ноги на гру вийшов голкіпер Євген Макаренко, а ще з різних причин на поле не вийшли основні гравці Володимир Величко, Дмитро Дубницький, Владислав Ковтун, Руслан Порощай, Роман Литвин, Євген Четверіков. Сам автор цих рядків не сподівався на позитивний результат поєдинку, особливо після проведеного голу у виконанні ветерана команди пирятинців Андрія Медяника – 1:0 повели господарі поля. Ще у першому таймі могли відзначитися голами гравці обох команд – Дмитро Нечипоренко, Юрій Хоменко (в лубенців) і Руслан Курочка, Віталій Городчанін, Андрій Букша (у пирятинців).

 

У другому таймі при грубих помилках досвідчених полтавських захисників невтомному Юрію Хоменку вдалося забити два м’ячі після виходу «сам на сам» з воротарем пирятинців. У підсумку важлива і справедлива перемога лубенців з рахунком 2:1 і вони знову вийшли на І місце у турнірній таблиці. Не можемо не згадати декілька слів про «тореадора» лубенської команди: у двох останніх матчах обласного чемпіонату Юрій Хоменко забив у ворота суперників п’ять м’ячів і лідирує у списку бомбардирів ФК «Лубни», 1992 року народження, народився у с. Степанівка Великобагачанського району, а першим тренером футболіста був Андрій Терещенко з Великої Багачки.

 

Юрій КЛИМЧЕНКО

Погода