Матчі - 06-04-2012, 07:04 - Sonyksson 185

Луцький результат. Знову без перемоги

Луцький результат. Знову без перемоги

\”Ворскла\” так і не змогла поставити нерозв\’язних задач перед \”Волинню\”. Такої жаданої реабілітації не вийшло.

 

Волинь – Ворскла – 0:0

Протокол матчу дивіться тут

 

Стартовий склад мав суттєво покращити гру у порівнянні з попереднім матчем. Повернулись Селін, Ребенок та Маркоскі. Місце у воротах знову зайняв Долганський.

 

Гра проходила у невисокому темпі по банальному сценарію – кілька пасів, втрата, перехоплення, перепасовка, втрата і так далі. Команди не поспішали йти на загострення. Перший відносно небезпечний момент виник аж у кінці тайму, але слабенький удар Маркоскі з лінії штрафного майданчика жодних проблем господарям не приніс.

 

Пожвавлення від \”Ворскли\” очікували після перерви, адже команда з Полтави в попередніх поєдинках суттєво додавала в мобільності і швидкості у другій сорокап’ятихвилинці. Ворскляни і справді заворушилися. намагалися комбінувати, але нічим, крім кількох дальніх ударів від Безуса, Янузі та Ребенка здивувати суперника не змогли. Натомість \”Волинь\” мала кілька відмінних моментів для взяття воріт. Але в потрібний момент на допомогу прийшов Долганський. Ось яким матчем варто було вітати ювіляра! Спочатку Сергій справився з ударом впритул головою, потім фантастично зреагував на потужний удар з-за меж штрафного майданчика (м’яч відлетів у перекладину) і в кінці матчу виграв дуель у Майкона.

 

Більше нічого цікавого на полі не відбувалося. Не надто яскрава гра принесла по заліковому балу обом командам.

 

Віталій Сонікссон

Погода