Останні новини - 17-11-2010, 10:11 - sasa 190

Львів\’янин розсудить ворсклян і \”пивоварів\”

Львів\’янин розсудить ворсклян і \”пивоварів\”

Матч 18 туру «Ворскла» – «Оболонь» судитиме бригада арбітрів на чолі з Юрієм Можаровським зі Львова.

Львівський рефері загалом чотири рази судив матчі за участю «Ворскли». Вперше це трапилося 8 березня 2009 року. Тоді Можаровський обслуговував матч у Києві проти «Динамо». Ворскляни поступилися киянам – 1:4. Із чотирьох поєдинків, які судив цей рефері, біло-зелені виграли лише один: 23 травня 2009 року вдома перемогли «Чорноморець» – 2:1. Останній матч який судив Можаровський була гра в Полтаві цього сезону з «Іллічівцем». Той матч «Ворскла» програла – 1:3. Щодо статистики, то Можаровський двічі призначав пенальті у ворота ворсклян (усі вони реалізовані). Шість разів показував жовті та одну червону картки футболістам Полтави та 12 разів жовті картки суперникам «Ворскли».

Допомагатимуть Можаровському проводити матч арбітрі на лінії харків’яни Олег Плужник та Сергій Беккер. Резервний арбітр, він же головний рефері матчу молодіжних складів – Володимир Головко (Дніпропетровськ). Делегат ФФУ – Анатолій Біденко (Київ). Інспектор – Вадим Шевченко (Київ).

Нагадаємо, що матч «Ворскла» – «Оболонь» відбудеться у неділю, 21 листопада, у Полтаві на стадіоні «Ворскла». Початок матчу о 16 годині. Прямі трансляції на Першому національному та каналі «Футбол». Матч молодіжних складів відбудеться 20 листопада на стадіоні «Лтава» що в Крутому Березі. Початок о 13 годині.

Погода