Новини - 16-05-2009, 01:05 - sasa 285

Коли немає мотивації…

Коли немає мотивації…

\”Металург\” Донецьк – \”Ворскла\” – 2:1
Танаса 12, Карицька 54-пен. – Білозор 30
Попередження: Бойко 56
Металург: ДІШЛЕНКОВІЧ, БІЛОЗОР, ЗОТОВ, ДАНИЛОВСЬКИЙ, ТКАЧЕНКО, МАРІО СЕРЖІО, МАКРІДІС, ЛАЗІЧ (КІНҐСЛІ, 46), ДІМІТРОВ, КАРИЦЬКА (ШИЩЕНКО, 70), ТАНАСА (МІЩЕНКО, 75).
Запасні: ВОРОБЙОВ, ДАНІЛАВ, ПРИЙМА, АРАКЕЛЯН.
Головний тренер: Ніколай КОСТОВ.
Ворскла: ВЕЛИЧКО, БОЙКО, МЕДВЕДЄВ (ПЄСКОВ, 52), ЦУРРІ, ЯРМАШ, ЧЕСНАКОВ, КРАСНОПЬОРОВ, ҐЛАВІНА, ЄСІН, МАРКОСКІ, САЧКО (ЧИЧИКОВ, 59).
Запасні: ДОЛГАНСЬКИЙ, ЯРМАШ, БЕЗУС, КУЛАКОВ, ЯНУЗІ.
Головний тренер: Микола ПАВЛОВ.
Арбитр: Сергій Годулян.
Асистенти: Ігор Бицкало, Сергій Цимбал
Делегат ФФУ: Борис Гореліков.
Інспектор: Вадим Шевченко.
16 травня. Донецьк, стадіон \”Металург\”, початок о 14.00

Погодьтеся, дуже важко грати на третій день після історичної перемоги у кубку над “Металістом” і виходом у фінал. Важко, ще й тому, що вже не висить багаж відповідальності перед командою за результат. Ми своє завдання виконали. Чого не скажеш за донецький “Металург”, для якого перемога в цій грі значила дуже багато.
Звичайно Микола Павлов міг у цій грі на все плюнути, дати відпочити тріумфаторам середи і випустити найближчій резерв. Однак і тут є своє але. По-перше молодіжний склад напередодні провів важку гру з молодіжкою “Металурга”. Виграв поєдинок і практично забронював собі “молодіжну бронзу”. А по-друге, наставнику полтавців хотілося підсобити “Дніпру”, допомогти зупинити “Металург”, відібравши у тих очки. Зрештою на поле вийшов майже основний склад. Уперше місце в рамці зайняв Сергій Величко, а в основі вийшли Бойко, Єсін, які вже давно не виходили зі старту.
Гра розпочалася мляво. Певно ранній початок матчу о 14 годині, ще остаточно не розбудив футболістів. Однак по такій спокійній грі господарі змогли першими забити. На 9-й хвилині Карицька навісив у штрафну де Танаса пробив з льоту — 1:0.
“Ворсклі” знадобилося 20 хвилин аби відігратися. Правда гол вийшов з розряду курйозних. Краснопьоров виконав подачу на Сачка, який вів боротьбу із Білозором. Василь виставляв ногу для удару, але м\’яч влетів у ворота саме від ноги захисника “Металурга”.
До перерви господарі мали один момент аби вийти вперед. На останній хвилині тайму Маріо Сержіо лупив зі штрафного по центру воріт, але нас виручила штанга.
По перерві Ніколай Костов випустив Кінґслі, а його тезка Павлов вже на початку тайму замінив Медведєва на Пєскова. А через кілька хвилин “Металург” повів у рахунку. Годулян розгледів у штрафному майданчику господарів гру рукою Бойка і без вагань призначив пенальті у ворота Величка. Важко сказати був там доторк у захисника “Ворскли” чи ні, залишимо все це на совість одеського рефері.
Подальша гру нічого цікавого не подарувала глядачам. Господарі віддали ініціативу гостям. А гості хоч і атакували, але робили це все без гостроти і належної наполегливості. Зрештою ніхто не осудить ворсклян у поразці. Важко грати, коли немає мотивації…
Автанділ ПОТІДЗЕ

Погода