Останні новини - 27-07-2012, 10:07 - sasa 128

Микола Павлов: “Поганого про Жеваго я не говорив”

Микола Павлов

Історія з трудовою книжкою Миколи Павлова дещо затяглася. Як відомо вона знаходиться у ФК “Ворскла”.

І через це під час матчу він не може перебувати на робочому місці і за грою своєї команди змушений спостерігати з трибуни стадіону. Так було у Харкові та у Львові. Про розлучення з “Ворсклою” і про інше Микола Петрович розповів газеті “Спорт-Арена”:

Набридло бути тренером за договором. Справа в тому, що мої документи все ще перебувають в Полтаві, і я поняття не маю, чому мені їх не видають. Всі спроби поговорити з господарем “Ворскли” Костянтином Валентиновичем Жеваго успіхом не увінчалися. Йому телефонували керівники клубу, однак він людина зайнята, весь час у дорозі і на зв’язок поки не виходить, – пояснив нестандартну ситуацію Павлов.

Принаймні мені ніхто толком нічого не пояснив. З “Ворскли” мене проводили честь по честі. Президент клубу Олег Мейданович Бабаєв подякував за роботу, а я в свою чергу на зборах команди, яке відбулося 1 червня, розповів футболістам, чому вирішив піти. Потім протягом трьох годин ми спілкувалися з Жеваго і Бабаєвим, після чого обнялися і тепло попрощалися. Я здав зарплатну картку, ключі від службової квартири і автомобіля і подумав, що цим ми розірвали контракт. У Полтаві я не отримую зарплату, в команді є головний тренер, і чому мені не видають трудову книжку, я до сих пір дізнатися і зрозуміти не можу. Поганого про Жеваго я не говорив, не говорю і ніколи не буду говорити. Так і можете написати. А чим керується він, мені самому дуже б хотілося знати.

Погода