Першість Полтавщини - 13-04-2009, 09:04 - sasa 418

\”Миргород\” – \”Колос\” Дмитрівка – 1:1

\”Миргород\” – \”Колос\” Дмитрівка – 1:1

Миргород — Колос Д — 1:1
Назаренко 58 — Хайдаралієв 22
Миргород: Верещака, Котик, Ніценко, Цибулько, Іванченко, Голиш, Назаренко, Халява, Ковтун, Овдієнко, Дяченко. На заміну виходили: Дмітрієв, Сидоренко, Полов\’ян, Чумарний.
Колос: Боровець, Марченко, Колодочка, Єльчаніннов, Онуфрієнко, Волощенко, Маклаков, Остапець, Хайдаралієв, Токовенко, Кривич. На заміну виходили: Дугінов, Мусієнко, Білошицький, Пирожков, Шапка.
Судді: Кулик, Гайдук, Юрченко (Лубни)
12 квітня. Миргород, 200 глядачів.
Дубль — 1:1

Значно оновлений дмитрівський ”Колос” перший матч сезону провів у Миргороді. Що цікаво, переважна більшість новачків ”Колоса” – гравці кременчуцького ”Імпульса”, який припинив своє існування. Якщо подивитися на склад дмитрівців, то з такими відомими футболістами ”Колос” має можливість поборотися за одне з трьох призових місць. Що стосується миргородців, то тут, як кажуть, не до жиру. Команда ледь тримається на ногах й існує лише завдяки ентузіазму кількох людей. Серед новачків ”Миргорода” – Цибулько, який повернувся додому з ”Великої Багачки”.

Саме гості першими відкрили рахунок. На 22-й хвилини рахунок відкрив Рустам Хайдаралієв — у минулому футболіста ”Восркли” – зразка 1992-1994 рр. Однак у другому таймі господарі зусиллям Назаренка відновили рівновагу. До кінця матчу рахунок попри всі спроби не змінився. Команди записали в турнірну таблицю перші очки.

Погода