Новини - 07-05-2009, 07:05 - sasa 242

Молодіжні склади. \”Ворскла\” – \”Арсенал\” – 3:1

Молодіжні склади. \”Ворскла\” – \”Арсенал\” – 3:1

\”Ворскла\” – \”Арсенал\” – 3:1

Локтіонов 8, Громов, 56, 86 – Распопов 14

 

Ворскла: Чуваєв, Матвєєв, Зоря, Пєсков, Вовкодав, Момот (Цибулько, 46), Карпов, Кунєв (Голованьов, 90), Громов (Музика, 88), Безус, Локтіонов.

Коли в Полтаві вже зовсім потепліло і погода більше стала нагадувати літо, молодіжний склад «Ворскли» повернувся на затишний стадіон «Локомотив», і вперше цього року гру команди можна було спостерігати широкому загалу людей. Попередні весняні матчі молоді ворскляни проводили то на своїй учбово-тренувальній базі, а то й взагалі – в Комсомольську. І треба сказати, ті, хто прийшов на гру, і не злякався зливи, думаю не пошкодував. У всякому разі й перемогу побачив, і гра, думається, усім сподобалася.

Незважаючи на важке від рясного дощу поле, команди швидко до нього пристосувалися. І вже на 8-й хвилині господарі повели в рахунку. Роман Локтіонов виконував штрафний під гострим кутом, але удар вийшов на відмінно. «Шкіряний снаряд» просвистів так нікого на своєму шляху і не торкнувшись, опинився в дальньому куті голкіпера «Арсеналу». До речі, про Локтіонова. У цій грі Роман виконував практично усі стандарти, намагався гостро діяти попереду. Тай переважна більшість атака будувалася саме через нього. Одним словом Локтіонов був доволі помітним і по закінченню гри справедливо заслужив оплески на свою адресу. Тай взагалі кременчуцька трійця: Локтіонов-Кунєв-Безус завдала чимало клопоту обороні гостей.

Натомість каноніри швидко відігралися. На 13-й хвилині свій гол забив досвідчений Андрій Роспопов, який отримавши чудовий пас із глибини поля закинув м’яча за комір Чуваєва. Варто сказати, що капітан «Ворскли» зіграв якось не впевнено. Принаймні такий удар він мав відбивати, але не виручив. До перерви команди створили по кілька небезпечних моментів, але до взяття воріт вони не призвели. 

Другу половину зустрічі активніше розпочали господарі. Швидкі дії попереду Безуса, Кунєва, Локітонова призвели до голу Громова. Подача з флангу Безуса, гра на другому поверсі Кунєва. Роман головою скинув м’яч на Громова і Артем відмінним ударом виводить «Ворсклу» вперед. Після цього гра стала дещо нервовою. Гості не рідко вдавалися до грубощів. Однак такі дії футболістам зі столиці не дали результату.

Крапку в матчі за 5 хвилин до завершення поставив все той таки Громов. Атаку ворсклян розпочав Матвєєв, який відібрав м’яч у нападників гостей, дав пас на Локтіонова, який виходив практично сам-на-сам із голкіпером «Арсеналу». Роман міг і сам забивати, але дав пас на Громова. Артему залишалося лише підставити ногу і вкотити м’яч у порожні ворота. Перемога молодіжного складу «Ворскли», яка дозволяє команді й надалі утримувати третє місце в турнірі. І, певно, головна гра за третю сходинку буде в наступному домашньому матчі, коли ворскляни прийматимуть головних конкурентів – молодіжний склад «Чорноморця».

Погода