- 10-05-2013, 06:05 - sasa 138

Мотобольне дербі Полтавщини завершилося на користь Ниви

Мотобольне дербі Полтавщини завершилося на користь Ниви

Уперше за багато років на Полтавщині пройшло мотобольне дербі (маються на увазі офіційні матчі).

Останній раз шанувальники цього виду спорту мали змогу насолоджуватися зустріччю двох команд з Полтавщини давно, коли ще існував мотобольний клуб Вимпел. Про стан, у якому зараз знаходиться мотобольна інфраструктура в Полтаві наш сайт уже писав. Тому на відродження Вимпела залишається лише сподіватися. Але все ж є і позитивні моменти. У цьому році було відроджено мотобольну команду Колос, яка, згідно заявки, представляє Нові Санжари, але фактично базується у селі Стовбина Долина Новосанжарського району, там же і проводить домашні матчі. Перші два матчі у себе вдома Колос програв, а 9-го травня завітав у гості до ще однієї команди з Полтавщини – вишняківської Ниви.

Матч завершився перемогою більш зіграних господарів з рахунком 3:1 (у вишняківців відзначилися Жиденко (двічі) і Вовк, а у новосанжарців – Мороховець).

Цьогоріч у чемпіонаті України крім Колоса і Ниви приймає участь ще три команди. Лідирує поки Схід із Вознесенська, який має у своєму активі 9 очок. Вишняківська Нива має три очки і наразі займає третю сходинку. Колос без набраних очок поки четвертий. Але варто відзначити, що свої матчі ще не проводила команда Союз-3 з Єнакієвого, яка паралельно виступає також у чемпіонаті Росії.

Погода