МФК Кремінь - 29-11-2012, 10:11 - sasa 186

На мажорній ноті

На мажорній ноті

Кремінь – Макіїввугілля – 3:1
Івлєв 48, Бацула 58, Барба 89 – Дорошенко 90+1.
Кремень: Прокоп, Волошин, Шевченко, Шонія (Барба 67), Пасічниченко, Бацула, Апришко, Івлєв (Михайлов 86), Волга (Ніконов 75), Слабишев (Гордієнко 46), Буличов (Музика 46).
25 листопада. Кременчук. Стадіон «Кремінь-Арена». 800 глядачів.

 Гарантувавши собі місце в першій шістці «Кременю», тим не менше, ця перемога була потрібна – треба було взяти реванш у суперника за поразку у першому колі, та загальний залік поповнити. Окрім того, преміальні за перемогу ніхто не відміняв.

 

Тому з перших хвилин «Кремінь» позначив свої претензії на перемогу, окупувавши половину поля гостей. Вже на 5-й хвилині був зароблений вільний удар, який «Кремінь» повинен був пробивати з 16-метрової лінії штрафного майданчика. Але розіграш не вийшов і удар був заблокований захисником. На 22-й хвилині, після розіграшу штрафного, з дальньої дистанції дуже потужно пробив Роман Пасічниченко, м\’яч чиркнув захисника і полетів прямо під поперечину, але воротар «Макіїввугілля» був готовий до такого рикошету. Через 5 хвилин свій супершанс змарнував Юрій Слабишев, який після прострілу з лівого флангу від Шоніі, пробив у воротаря з лінії воротарського. Гол, як кажуть, назрівав, але захопившись атаками, «Кремінь» ледь не «привіз» гол у свої ворота на 33-й хвилині, добре, що все обійшлося. Проте вже через хвилину Плахін небезпечно пробив з гострого кута, але Прокоп був на місці.

 

 У перерві Юрій Чумак зробив відразу дві заміни, випустивши на поле Музику замість Буличева і Гордієнко замість Слабишева. Претензій до обох особливих не було, просто тренер додав свіжості у грі команди. І на 48-й хвилині одна з замін, так би мовити, зіграла. Олександр Музика зробив пас головою після подачі кутового на Сергія Івлєва і той з метра заніс м\’яч – і також головою – у ворота суперника. Початок був покладений і «Кременю» залишалося лише розвинути цей успіх. На 58-й хвилині своє «прощальне слово» за «Кремінь» сказав Андрій Бацула, майстерно розібравшись на фланзі з захисником і пробивши правою ногою в ближній кут воріт. Цей гол викликав особливо бурхливу реакцію з боку фанатів і вони вибігли на поле, що привітати Андрія особисто. А потім зіграла ще одна заміна Юрія Чумака, активно увійшовши у гру Вадим Барба замкнув подачу з флангу Бацула і рахунок став 3:0. Усвідомивши, що перемога вже у кишені, оборона «Кременя» помилилася і на 90-й хвилині гості зуміли забити «гол престижу», повідомляє офіційний сайт МФК \”Кремінь\”.

Погода