Останні новини - 13-09-2012, 04:09 - sasa 141

На \”Металіст\” \”Ворскла поїде на новому автобусі

На \”Металіст\” \”Ворскла поїде на новому автобусі

Полтавська \”Ворскла\” придбала новий автобус – Neoplan Cityliner. Примітно, що на автобусі саме цієї німецької марки ворскляни каталися по містах і селах за часів «бронзового» успіху, тільки увійшовши в компанію найсильніших у 1996 році.

Тепер свій MAN Lion`s Coach «основа» відпише молодіжному складу, а «дублери» у свою чергу передадуть MAN Fortuna команді U-19.

Білосніжний, підвищеної комфортабельності красень-автобус прибув до Полтави з Німеччини, подолавши більше двох тисяч кілометрів. Сьогодні з його можливостями і спеціальними опціями знайомилися президент клубу Олег Бабаєв і генеральний директор Дмитро Яворський. У салоні Cityliner є все необхідне для необтяжливого, нехай навіть самого далекого переїзду – від вбудованої сучасної системи GPS-навігації та відеоелектроніки до кухні, туалету, і навіть душа.

Футболістам Neoplan повинен припасти до душі. Вже завтра по обіді команда відправиться на ньому в свій перший вояж – у Харків на матч із \”Металістом\”, повідомляє прес-служба біло-зелених.

Погода