- 06-07-2013, 09:07 - sasa 92

На табло так і залишилися нулі

На табло так і залишилися нулі

«Гірник-Спорт» (Комсомольськ) – ФК «Карлівка» (Карлівка) – 0:0
5 липня. 17.00. м. Комсомольськ, Стадіон «Юність», 100 глядачів, + 30 градусів.
Арбітр: Артем Звягінцев (Кременчук).
ФК «Карлівка»: новачок (новачок, 46), Богомаз, новачок (Полуницький, 46), Тарганчук – кап. ком., новачок (Голованьов, 46), новачок (Ничипорук, 46), Масюк, Коваленко (Пономаренко, 46), новачок (Лубенець, 46), Гриценко (Фоміч, 46), новачок (Співак, 46).

Гра в Комсомольську була четвертою для карлівчан за останні дев’ять днів. У порівнянні з попереднім матчем у Черкасах, Андрій Зав’ялов зробив корективи у стартовому складі, випустивши на поле у першому таймі переважно гравців, які перебувають на перегляді.

Грузоперевозки по Украине, негабаритных, опасных грузов, международная перевозка сборного груза любым транспортом. Наша компания поможет Вам. Цены Вас приятно удивят.

До перерви активніше діяли господарі, які подали шість кутових (проти одного у гостей), але це не принесло їм успіху. Надійно діяв воротар ФК «Карлівка», кілька разів врятувавши команду від, здавалося б, неминучого взяття воріт. На 18-й хвилині він устиг зреагувати на потужний удар із близької відстані, на 34-й – не дозволив переграти себе нападнику, який вийшов із ним віч-на-віч, а на 37-й – витягнув «мертвий» м’яч після подачі кутового. Перший небезпечний момент біля воріт гірників виник на 10-й хвилині, але нападник гостей пробив поруч зі штангою. А вже через дві хвилини трапився курйозний епізод – після того, як захисник намагався вибити м’яч подальше від воріт, він рикошетом від Сергія Гриценка метрів із 18-ти по високій траєкторії, вдарившись у поперечину, перетнув лінію воріт. Але й арбітр,  і асистент «проморгали» взяття воріт, адже знаходилися далеко від моменту.

Після відпочинку у складі карлівчан відбулося вісім замін – на поле вийшли гравці основного складу. Одразу ж гра перемістилася на половину поля гірників, біля воріт яких виникали небезпечні моменти. Але форварди Євген Співак та Ігор Фоміч цього дня були «не в ударі», не принесли успіху й потужні постріли зі стандартів у виконанні Олександра Полуницького. Під кінець зустрічі гра вирівнялася, а на табло так і залишилися нулі.

Наступну гру підопічні Андрія Зав’ялова проведуть завтра, 7 липня, в Олександрії проти однойменного першолігового ПФК «Олександрія».

Андрій ГОНЧАРЕНКО,  прес-служба ФК «Карлівка»

Погода