Анонси - 14-09-2018, 09:09 - admin 683

Не дати “Карпатам” спіймати кураж

На "Ворсклу" чекає нелегкий матч у Львові.
Не дати “Карпатам” спіймати кураж

Уже завтра полтавській «Ворсклі» належить провести черговий матч Прем’єр-ліги. У восьмому турі підопічні Василя Сачка зіграють у Львові з «Карпатами».

Матч обіцяє бути цікавим, так як команди наразі є сусідами по турнірній таблиці. «Ворскла» – сьома з дев’ятьма очками, а «Карпати» – восьмі з вісьмома. Й у випадку перемоги кожен з суперників зможе претендувати на потрапляння за підсумками туру до першої шістки.

Старт полтавців у чемпіонаті не можна назвати провальним. Так, команда поки відстає від минулорічного «бронзового графіку» (тринадцять очок в перших шести іграх), але бували часи, коли «Ворскла» взагалі програвала перші шість матчів (сезон 2000/01). Тому ситуація для підопічних Сачка робоча, а очки, набрані у Львові, можуть її тільки покращити. Та й хороший настрій перед виїздом до Лондона не завадить.

Боротися за перемогу полтавцям доведеться без Коломойця, Чеснакова й Габелка. Можливо, у минулих сезонах втрата цих футболістів і була б фатальною. Але зараз Василь Сачко має достатньо виконавців для того, щоб їх замінити. У нападі можуть зіграти Кулач, Сергійчук і Карека. У центрі поля – Шарпар, Кравченко і Скляр. Габелок же у перших матчах виконував роль джокера й виходив на поле переважно на заміни.

«Карпати» поки виступають нестабільно. Що й не дивно. У команді достатньо молодих футболістів, які не здатні видавати кілька матчів підряд на високому рівні. Утім, це не завадило львів’янам у минулому турі створити сенсацію й завдяки дублю Шведа здолати в  Києві «Динамо». Після таких перемог дуже часто команди ловлять кураж й основна задача «Ворскли» зводиться до того, щоб не дати супернику його відчути. А робити «різницю» у нашої команди є кому.

Прогноз букмерів: «Карпати»-«Ворскла» 2,56-3,18-2,97

Прогноз fcvorskla.com.ua – 1:1.

Фото: fckarpaty.com.

Олександр Данник  

Погода