МФК Кремінь - 20-09-2012, 09:09 - sasa 176

Непотрібна поразка аутсайдеру

Непотрібна поразка аутсайдеру

Результат матчу в Макіївці став досить несподіваним і неприємним.

Макіїввугілля – Кремінь – 2:1
Шевчук 62, Пєвнєв 81 – Слабишев 16
Кремінь: Олійник, Буличов, Шевченко, Волошин, Борисенко, Волга (Барба 82 \’), Кругляк (Апришко 42\’), Никонов, Гордієнко (Бацула 65 \’), Слабишев (Кунєв 45 +1\’), Івлєв.
19 вересня. Макіївка. 100 глядачів.

«Кремінь» першим відкрив рахунок у цьому матчі, нарешті своє слово бомбардира сказав Юрій Слабишев. Потім, на 32-й хвилині найдосвідченіший гравець господарів поля Едуард Цихмейструк не реалізував пенальті, програвши дуель Андрію Олійнику. Далі, в кінці першого тайму, червону картку отримав Дмитро Волошин та «Макіїввугілля» після перерви зумів переломити хід матчу.

Шевчук на 62-й і Пєвнєв на 81-й хвилинах вивели свою команду вперед, а в кінці матчу суддя вирівняв склади, видаливши одного з авторів голів Шевчука, але це не допомогло кременчуцькій команді уникнути поразки. Також в компенсований час був вилучений Ігор Ніконов за грубу гру проти суперника, – повідомляє прес-служба МФК \”Кремінь\”.

6-у позицію в таблиці «Кремінь» не втратив, але настрій собі перед кубковим матчем з тернопільської «Нивою» значно зіпсував. Нагадаємо, що 23 вересня «Кремінь» спробує вперше пробитися в 1/8 фіналу Кубка України, для чого потрібно буде пройти «Ниву» (Тернопіль). Початок матчу о 16:00.

Погода