Футзал - 15-11-2010, 04:11 - sasa 173

\”Ніка\” розгромлена в Києві

\”Ніка\” розгромлена в Києві

Відбулися матчі 4-го туру чемпіонату країни серед жіночих команд вищої ліги.

13 листопада у Києві зустрічалися лідери – \”Біличанка-НПУ\” та полтавська \”Ніка-Педуніверситет\”. За сімнадцять ігрових сезонів ці колективи поділили між собою п\’ятнадцять чемпіонських титулів – 10 у \”Ніки\” та 5 у \”Біличанки\”.

З перших хвилин зустрічі стало зрозуміло, що гості зібралися грати від оборони. Тактика \”якомога менше пропустити\” приносила дивіденди полтавкам недовго – лише перші п\’ять хвилин. Перший тайм завершився на користь \”Біличанки\” – 4:0. По перерві господарки тільки збільшили тиск і на 54-ту хвилину створили приголомшливим рахунок – 10:0 на свою користь. До честі гостей під завісу матчу вони створили кілька гострих моментів, які втілилися у два забиті м\’ячі. У складі \”Ніки\” відзначилися Валерія Єрмоленко та Таїсія Бабенко. Та все ж остаточний рахунок матчу виявився розгромним – 12:2. Після цієї поразки \”Ніка\” перемістилася з другої на третю сходинку в турнірній таблиці.

Найближчими вихідними у підопічних Сергія Ягодкіна не менш відповідальний матч. \”Ніка\” у Полтаві зустрічається з другою командою чемпіонату – київським \”Спартаком\”.
Результати інших матчів туру: НУХТ (Київ) – ІМС-ЧНУ (Черкаси) – 3:4, \”Чорноморочка\” (Одеса) – \”Спартак\” (Київ) – 4:6.

Тим часом в Гребінці завершилося перше коло відбіркового раунду чемпіонату країни в першій лізі. У змаганнях взяли участь п\’ять команд. Господарки, футболістки команди \”Надія-Ніка\” здобули дві перемоги і двічі поступилися. Наші землячки, набравши шість очок, посідають третє місце в турнірній таблиці.
Результати матчів за участі команди \”Надія-Ніка\”: \”Надія-Ніка\” – \”Чорноморочка-2\” (Одеса) – 8:2, \”Надія-Ніка\” – \”Біличанка-ДЮСШ\” (Коцюбинське) – 2:10, \”Надія-Ніка\” – \”Олімп\” (Славутич) – 3:2, \”Надія-Ніка\” – \”Планета\” (Київ) – 2:4.

Погода