Міні-футбол - 12-03-2010, 01:03 - sasa 338

\”Нове життя\”!

\”Нове життя\”!

Кубок Машівського району розігрувався у спортзалі Новотагамлицької
школи. Участь у
ньому взяли 11 сільських команд.

По дві команди приїхало з Михайлівки, Андріївки та Кошманвки. Крім того, своїх футболістів делегували Селещина, Сахнівщина, Калинівка та господар кубка Новий Тагамлик. Команди було розбито на 4 підгрупи, у яких по круговій системі визначилися переможці-півфіналісти.

Розміри спортзалу дозволили виставити на поле одночасно лише воротаря та трьох гравців, загалом у командах було по 10 гравців. Спортивна фортуна розпорядилася так, що до півфіналу вийшли обидві кошманівські та обидві андріївські команди.

Команда Андріївської сільської ради зіграла вирішальний матч із кошманівцями, яких привіз на змагання підприємець Дорош. Основний час закінчили внічию 4:4, по пенальті виграли андріївці — 7:4. «Нове життя» (Андріївка, директор Данильченко) виграла у кошманівської команди, яку готував тренер Сергій Назаренко із «сухим» рахунком 8:0.

Таким чином у фіналі грала Андріївка сама з собою: «Нове життя» проти сільської збірної. Кубок району відвоювала з рахунком 12:1 команда «Нове життя». В її складі на поле виходили: граючий тренер Ігор Коваль, Володимир та Анатолій Приходьки, Олександр Ткаченко, Денис Лагута, Микита Рибак та Дмитро Грозь.

«Промінь»

Погода