- 06-02-2010, 05:02 - sasa 236

\”Novi Sanzhari New Years – 2010 Cup\”

\”Novi Sanzhari New Years – 2010 Cup\”

Нещодавно у Нових Санжарах пройшов шаховий турнір під назвою «Novi Sanzhari New Years – 2010 Cup”, присвячений пам’яті Івана Джалого, який понад 20 років очолював місцевий спорт.

Турнір проводився з метою подальшої пропаганди і популяризації шахового мистецтва на Полтавщині, підвищення рівня гри та кваліфікації шахістів області. У змаганнях взяли участь 18 спортсменів, які вели боротьбу у новому шаховому клубі, названого в честь Івана Джалого. Він один із родоначальників розвитку фізкультури і спорту в райцентрі, був факелоносцем перед початком відомої Олімпіади-1980.

На урочистому відкритті змагань і самого шахового клубу присутніх привітали Юрій Лебедин, голова районної ради, Андрій Любко, заступник голови райдержадміністрації, Віктор Рибалко, голова районної організації ВФСТ «Колос», Григорій Щербов, президент Полтавської обласної федерації шахів. Як повідомив Віталій Баранович, директор новоствореного шахового клубу, за підсумками змагань переможцем став Микола Старченко, пенсіонер з Нових Санжар, який переграв усіх своїх опонентів і набрав найбільшу кількість очок.

Юрій КЛИМЧЕНКО

Погода