- 19-04-2010, 01:04 - sasa 228

Інтригуюча перемога \”Харчовика\”

Інтригуюча перемога \”Харчовика\”

Матчі між принциповими суперниками як завжди виявилися досить
напруженими, це й не дивно адже одна з команд повинна була залишити
турнір.


Харчовик – ФК Лохвиця – 3:2

Бган 3, Кононенко 6, 15-пен, – Трохименко 83, М. Мельник 87
Харчовик: Вінніченко, Трокай (Хоменко), Островський , Заліський, Синяговський,
Леонтович (Будрій), Касьян, Синящик (Мусієнко), Харченко (Заславець), Бган, Кононенко.

ФК Лохвиця: Пехтєрєв, О. Ковальов, Левада, Гудов, Клименко, Хльобас, О. Мельник, Грипась, Агекян, Котелевець, Кривко. На заміну виходили: М. Мельник, Трохименко.

Арбітр: Ляшенко(Миргород)

18 квітня. Червонозаводське. 12глядачів.

Перший матч – 1:1

Матчі між принциповими суперниками як завжди виявилися досить напруженими, це й не дивно адже одна з команд повинна була залишити турнір.


Гра розпочалася з пресингу«Харчовика»,  вже за декілька хвилин цей пресинг увінчався успіхом – Володимир Бган пройшовши крізь захист гостей сильним ударом з кількох метрів відправив м`яч в сітку. Після забитого швидкого голу «заводчани» не припинили свої атаки, а навпаки ще наполегливіше стали тиснути суперника. В черговій атаці нападник «харчовиків» був збитий біля штрафного майданчику. Штрафний удар успішно виконав Костянтин Кононенко, перекинувши стінку суперників. На 14 хвилині Віталій Харченко ввійшов в штрафний майданчик лохвиччан, де і був збитий захисником. Пенальті взявся виконати Кононенко. Удар Костянтина воротар відбив, але асистент арбітра вказав, що голкіпер вийшов з воріт до удару. Вдруге Костянтин ударив сильно по центру воріт, цього Іван Пехтєрєв явно не очікував. Після третього голу гра перейшла в центр поля. Наприкінці першого тайму Кононенко міг відзначитися в третє, але його удару бракувало точності.  ФК «Лохвиця» нічого не зуміла протиставити «харчовикам» провівши декілька неточних ударів.


Друга половина зустрічі стала продовженням кінця першої – вся боротьба проходила в центрі поля. В середині тайму Олексій Касьян був збитий воротарем в штрафному майданчику. Удар Кононенка Пехтєрєв на цей раз парирував за правилами. Ще через декілька хвилин зустріч віч-на-віч зіпсував Володимир Бган. На прикінці матчу «лохвиччани» зуміли перемістити «шкіряного» до штрафного майданчику суперників. В одній з атак півзахисник гостей зробив прострільну передачу вздовж воріт, яку замкнув Олексій Трохименко. Через декілька хвилин нападник ФК «Лохвиці» був зупинений не по правилам біля штрафного майданчику. Стандарт успішно виконав Микола Мельник. 3:2 – інтригуюча перемога «Харчовика».

Микола ШВІНДІН

Погода