Архів - 02-08-2010, 10:08 - sasa 158

Нульова нічия у гірничному \”дербі\”

Нульова нічия у гірничному \”дербі\”

1-го серпня в першій домашній грі криворізького «Гірника» проти «Гірник-Спорт» сильнішого не було виявлено не дивлячись на те що обом командам дуже потрібні очки в турнірну таблицю.


Гірник – Гірник-Спорт – 0:0
1 серпня. Кривий Ріг. Стадіон КЗРК. 600 глядачів.

Гра відверто була в’ялою, та ще з перших хвилин було зрозуміло що швидкісної гри глядачам на трибунах не побачити. Розпочали команди грати дуже повільно, тримаючи м’яч в центральній зоні та не переходячи до швидких контр наступів. Першими спробували атакувати гості, проте нічого хорошого з цього не вийшло. Звичайно небезпечні моменти мали місце в першому таймі проте щось серйозніше аніж дальні удари та флангові навіси в штрафний майданчик суперника глядачі не побачили.

Другий тайм виявився більш жвавим, проте неймовірна спека  заважала гравцям грати на великих швидкостях. В другій половині грі перевага була більш на стороні криворіжан, але гості  вміло захищалися та не давали нашім гравцям створити по справжньому небезпечний удар в площину воріт суперника.

Нічий ний результат  аж ніяк не задовольнив нашу команду, адже с початку сезону команді потрібно відриватися від переслідуючи суперників в турнірній таблиці.

kr2012.com

Погода