Останні новини - 28-06-2014, 08:06 - sasa 167

Олег Бабаєв: У Ворскли задача на наступний сезон – місце в єврокубках

Олег Бабаєв: У Ворскли задача на наступний сезон – місце в єврокубках

Президент Ворскли Олег Бабаєв підвів підсумки минулого сезону та поділився очікуваннями від майбутнього.

Усім нам хотілося завоювати путівку до Ліги Європи, але команді не вистачило трохи. Можна списати все це на молодість нашого головного тренера, адже не потрібно забувати, що це був перший рік самостійної роботи Василя Сачка, і з таким бойовим хрещенням він, загалом-то, зовсім непогано впорався. Так, ми втратили чимало очок там, де не повинні були цього робити, але ж часом і знаходили їх в ситуації, яка до цього спочатку не дуже мала. Так що сезон провальним ми не вважаємо, хоч і не виконали поставленого завдання, – цитує Бабаєва газета Команда.

Впевненість у Сачко особисто мене ніколи не покидала. Головна ініціатива в його призначенні належала нашому генеральному директорові Дмитру Яворському. Як тільки він запропонував мені кандидатуру Василя Вікторовича, я його відразу в цьому підтримав, хоча з Костянтином Жеваго цією ідеєю поділився з певним трепетом. Наш почесний президент давно зарекомендував себе людиною з європейським мисленням, тому він одразу навів мені приклади Хосепа Гвардіоли, Юргена Клоппа, Самі Хююпя і багатьох інших. І додав: \”Хто, якщо не він? Хто, якщо не наша легенда, яка принесла Ворсклі Кубок України?\”.

Прикрість від того, що ми так і не вийшли в Лігу Європи, звичайно, залишилася, але розуміння того, що потрапити туди в перший же рік тренерської кар\’єри складно. Будемо вважати, що період становлення нашого нового тренерського штабу вже позаду. Ми вже зараз можемо сміливо сформулювати завдання на наступний сезон – посісти місце, яке дозволить команді виступати в єврокубках.

 

isport.ua

Погода