Прес-конференції - 26-09-2010, 08:09 - olegda 183

Олег Лутков: \”Ходить гарний хлопчик у блакитній футболці\”

Олег Лутков: \”Ходить гарний хлопчик у блакитній футболці\”
Олег Лутков (головний тренер ФК \”Металург\” (Запоріжжя):
 
– Вітаю Ворсклу з перемогою. Ми провели два різних тайми. У першому провалили гру повністю, у другому – ви бачили – створили моменти, один гол забили. Видалення  зламало гру. Що ще коментувати? Ну, ходить гарний хлопчик у блакитній футболці, свистить впевнено – молодець! Здорово відсудив, претензій до нього ніяких немає, тому і коментувати нічого. Ввели божевільні штрафи за критику арбітрів, тому говорити мені нічого. Вітаю господарів з перемогою!

– Ви аплодували арбітру в моменті видалення. Ви не згодні, що воно було?

– Я не знаю, чи можу я за регламентом це коментувати. У нас можна критикувати Президента, Прем\’єр-міністра можна, тренерів – всіх! А тут каста якась недоторканна! Та що ж це таке?! Створили собі умови, люди самі недоторкані, нікого не можна критикувати! Я не буду зараз, теж вибачте мене, коментувати дії арбітра. Ще раз кажу: нехай його інші оцінюють. Я вважаю, що він впорався зі своєю роботою.

– Аржанов постійно забиває Ворсклі …

– Просто Аржанов дуже хороший гравець, повірте мені. Так виходить, що саме Ворсклі він забиває, і міг, до речі, ще забити. Дай бог, щоб і далі так виходило. Може  у другому колі теж відзначиться.

– Ви провели три заміни в перерві.Чим були незадоволені?

– Не ввійшов в гру Жуніор в центрі поля, тому ми його замінили. Поки йому важко адаптуватися в команді. Те ж саме – правий півзахисник Фабіо, його вистачило лише на першу половину. Тейку отримав невелике ушкодження, хоча і якість його гри не влаштовує керівництво команди. Я думаю, ці три заміни вплинули на те, що в другому таймі ми переламали гру, забили гол і могли ще забивати. Я вважаю, що ми вчасно і вдало зробили ці заміни.

– Тобто Жуніор і Фабіо вашу команду не посилили?

– Я не можу так сказати, вони просто не потрапили саме в сьогоднішню гру. Все-таки Жуніор здорово відіграв кубкову гру з Маріуполем. Вони посилять нашу команду, безсумнівно, підсилять. Просто потрібен час для адаптації.
Погода